Autor: mi
Datum objave: 10.09.2019


Parkerov menadžer: Chisora je u pravu

Dereck Chisora u ponedjeljak je zaprijetio da će otkazati borbu protiv Josepha Parkera.

'WAR' ima zakazan meč s bivšim svjetskim prvakom 26. listopada u O2 Areni u Londonu.

 

Chisora je poludio na press konferenciji jer njegova borba neće biti glavna borba večeri već će tu poziciju zauzeti finale WBSS turnira u poluvelteru između WBA prvaka Amerikanca Regisa Prograisa i IBF-ovog prvaka Škota Josha Taylora.


Bivši izazivač za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji zaključio je kako njegov promotor Eddie Hearn i vodeći ljudi WBSS-a, odnosno Kalle Sauerland, na njegov račun planiraju napuniti londonsku arenu i zaraditi kako bi pokrili visoke troškove održavanja finala za Trofej Muhammada Alija.
Prograis ima zagarantiranih 700 000 dolara, a pobjedniku pripada bonus od 1.3 milijuna dolara.


Chisora, koji je rođen u Zimbabveu ali živi u Londonu, je izjavio da ako će im on pružati podršku i punit će dvoranu na njegov račun da mu moraju platiti više.

 

Parkerov menadžer David Higgins slaže se s Chisorom čiji je menadžer David Haye.


"Slažem se. Parker-Chisora ili Chisora-Parker kako to Britanci zovu je komercijalno veća borba u smislu prodanih ulaznica i gledanosti. Ovisi o tome na koji način donosite odluku."

"Ako gledamo tehnički Prograis vs. Taylor je prestižnija u smislu borbi za naslove, ali što se tiče fanova i uzbuđenja, Parker-Chisora je veća borba i slažem se s Chisorom."


"No, naša strana ne mari previše za te stvari. Joseph nikad nije imao problema s egom niti je ikad brinuo oko takvih stvari. Zna što mu je posao, a to je udariti Chisoru u glavu i ušutkati ga".


Foto: Photo Sport


818
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora, Joseph Parker, Joseph Parker
Najpopularnije
Najnovije