Autor: mi
Datum objave: 22.01.2020


Parker stigao pomoći Furyju za revanš s Wilderom

Tyson Fury (29-0-1, 20 KO) okuplja ekipu za revanš s Deontayom Wilderom 22. veljače u Las Vegasu.

Nakon što mu je u prvoj borbi u prosincu 2018. uskraćena prilika da ponovno postane svjetski prvak u teškoj kategoriji, ‘Kralj Cigana’  za ponovni uspon na tron priprema se s novim trenerom SugarHillom Stewardom. 

U trening kamp u Las Vegasu pomoći mu je pristigao još jedan bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji.
Joseph Parker (26-2, 20 KO)  i Fury su već duže vremena u vrlo dobrim odnosima, a zajedno su trenirali i 2019.Bivši WBO prvak, koji je i sam u pripremama, odsparirao je nekoliko rundi s 31-godišnjim Britancem.

Parker se u ring vraća 29. veljače na priredbi koju predvode velteraši Mikey Garcia i Jesse Vargas.

Ime protivnika još nije objavljeno jer Parker čeka rasplet situacije oko WBO pojasa. No, čini se za sada da se Anthony Joshua uspio dogovoriti s obveznim izazivačem Oleksandrom Usykom i da mu federacija neće oduzeti pojas. Ako titula postane upražnjena za nju bi se trebali boriti Parker i Usyk.

Fury je proteklog vikenda u Las Vegasu uživo pratio povratak Conora McGregora. Nada se da će nakon revanša s Wilderom dobiti priliku sjesti s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom i vidjeti kakve su mogućnosti za njegov dolazak u UFC. Već je ranije uputio izazov prvaku u teškoj kategoriji Stipi Miočiću.

“Ne želim MMA borbu, valjati se po podu i sve to, Ne. Ali, volio bih se boriti s jednim od njihovih prvaka s malim rukavicama. Možda u kavezu, ali po boksačkim pravilima. Mislim da bi to bilo vrlo zanimljivo. S malim rukavicama od 4 unce, to bi bilo dobro za mene.”

646
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Joseph Parker, Joseph Parker
Najpopularnije
Najnovije