Autor: mi
Datum objave: 07.08.2018


Parker: Nećemo se žaliti. Izgubio sam borbu, nije smak svijeta

Pogreška suca u ringu i prihvaćanje njegove pogreške od strane bodovnih sudaca stajalo je Josepha Parkeraremija s Dillianom Whyteom.

Makon gubitka WBO pojasa od Anthonyja Joshue, 26-godišnji Novozelanđanin drugu borbu zaredom poražen je jednoglasnom odlukom sudaca, a bodovnu prevagu Whyteu donio je nokdaun u drugoj rundi za koji je jasno utvrđeno da je bio posljedica sudara glavama.


Parker je silovito završio meč i zamalo nokautirao Jamajčanina, dok ga se kritizira da nije bio dovoljno agresivan do zadnje dvije runde. Njegov tim neće se žaliti na odluku, a on se ne zamara kritičarima.


"Svatko ima pravo na svoje mišljenje, poštujem premijerovo mišljenje i svih drugih, ali vidjet ćemo što će se događati kad krenemo dalje" rekao je za Samo Observer.


"Borit ću se krajem godine zato što se želim ponovno boriti. Samo zato jer sam izgubio borbu nije smak svijeta. To su iskustva iz kojih sam naučio i ona će me učiniti boljim borcem. Nismo još našli sljedećeg protivnika, ali kao što sam rekao, želimo se boriti sa svima dok god je netko na raspolaganju i želi se boriti s nama mi smo tu."


"Ponovno ćemo pokušati izgraditi put prema vrhu kako bi nadam se postao dvostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji, tako da me čekaju još teške četiri godine prije nego objesim rukavice o klin i umirovim se."

608
Kategorije: Boks
Tagovi: Joseph Parker
Najpopularnije
Najnovije