Autor: mi
Datum objave: 10.11.2018


Pacquiao: Razgovaram s Mayweatherom o revanšu, u prvoj borbi nije bilo jasnog pobjednika

Manny Pacquiao ne odustaje od revanša s Floydom Mayweatherom.

Jedini svjetski prvak u osam težinskih kategorija nedavno je potpisao ugovor s Alom Haymonom nakon što je završio dugogodišnju suradnju s Top Rankom i sam promovirao posljednju borbu s Lucasom Matthysseom.

Pacquiao se 19. siječnja bori s Adrienom Bronerom, a nakon tog meča želi revanš s Mayweatherom.

Nakon dugo godina iščekivanja, Filipinac i Amerikanac našli su se u ringu u svibnju 2015. u Las Vegasu. Borba nije ispunila očekivanja, ali je donijela najveću zaradu u povijesti boksa. Mayweather je slavio jednoglansom odlukom sudaca, a Pacquiao se žalio da se borio s ozljedom ramena.


I sam Mayweather je objavio da će se ponovno boriti s Pacquiaom, ali teško je razlučiti što on namjerava, a što govori kako bi ostao prisutan u medijima.

39-godišnji 'Pac-Man' vjeruje da je sposoban odraditi još nekoliko borbi na najvišoj razini.

"Imam u sebi još nekoliko borbi. Prvo se borim s Bronerom, a zatim postoji velika mogućnost borbe s Mayweatherom. On se vraća i razgovaramo o revanšu, ali prvo moram odraditi ovu borbu. Sreli smo se u Japanu i rekao mi je da želi revanš. Rekao sam mu da možemo iza siječnja i da ja imam pojas i da sam ja prvak."


"Ovaj put će biti drugačije jer neće biti izgovora. Zbog tog poraza ne mogu se umiroviti u miru. Ako pogledate borbu on nije bacao puno udaraca."

"Mislim da bi trebali imati revanš i dobiti jansog pobjendika, jer u prvoj borbi nije bilo jasnog pobjednika. On je pobijedio, a nije uopće bacao puno udaraca. Ja sam imao ozlijeđeno rame, ali ako dođe do revanša nema izgovora i nema alibija."

397
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Manny Pacquiao
Najpopularnije
Najnovije