Autor: mi
Datum objave: 13.09.2018


Pacquiao odustao od tužbe protiv Aruma

Manny Pacquiao u ponedjeljak je objavio da će tužiti svog bivšeg promotora Top Rank.

Jedini svjetski prvak u osam težinskih kategorija najavio je tužbu zbog neisplate sredstava za prijenos njegove borbe s Lucasom Matthysseom u srpnju.

"
Čestitam i želim sreću Top Ranku i ESPN-u na sedmogodišnjem partnerstvu. Znam da ste svi bili vrlo zauzeti oko dovršetka posla. No, ja nisam isplaćen za prava prijenosa u Americi za moju borbu protiv Lucasa Matthyssea 15. srpnja prenošenu na ESPN plusu. Stoga počinjem pravni postupak protiv Top Ranka i svih ostalih stranaka zbog neplaćanja i pokušaja ograničavanja prava na moje buduće borbe" napisao je na Instagramu.

No, svjetski prvak u osam težinskih kategorija povukao je te riječi i dodao da se radilo o nesporazumu i da je sve riješeno s odvjetnicima Boba Aruma i Top Ranka.

"Moja objava od prije neki  dan je rezultat nesporazuma između mog tima i Top Ranka. Sve je razjašnjeno. Želio bih zahvaliti Bobu i Top Ranku što su mi pomagali u karijeri, radili smo zajedno mnogo slavnih godina" izjavio je Pac-Man.

39-godišnji Filipinac Matthyssea je nokautirao u 7. rundi, a Argentinac se nakon poraza umirovio.

Pacquiao tvrdi da je slobodan pregovarati sa svima, te je tako nedavno održao sastanak s Eddiejem Hearnom u vezi borbe s Amirom Khanom.


194
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Bob Arum
Najpopularnije
Najnovije