Autor: mi
Datum objave: 13.07.2017


Pacquiao: Ni ja nisam još plaćen, Arum isplaćuje plaću Roachu

Trener Freddie Roach požalio se da nije plaćen nakon borbe Mannyja Pacquiaoa i Jeffa Horna u Brisbaneu koju je Filipinac iznenađujuće izgubio.

Dodao je i da ne zna ljuti li se Pacquiao na njega, jer je nakon borbe s njim uspio progovoriti tek par riječi.


38-godišnja legenda oglasila se službenim priopćenjem. Boksač je objavio da ni on još nije plaćen, te da njegovu kao i Roachovu plaću isplaćuje promotor Bob Arum. Negirao je da postoje ikakve trzavice između njega i trenera.


"Arum još nije pustio ni moju plaću. Nemam nikakav problem s trenerom Freddiejem Roachom. Ne plaćam ga ja. Plaća ga Bob Arum. Tako da ako trener Freddie nije primio plaću u istom smo brodu."

Oglasio se i dugogodišnji Pacquiaov menadžer Michael Koncz i nije bio sretan Roachevim istupom u javnosti.

"Zadnjih pet godina poslujemo tako da smo dali nalog promotoru da isplati rečena sredstava iz naše garantirane plaće i tako je naš kut plaćen" izjavio je Koncz za Manila Bulletin.


"Tako ih plaćamo posljednjih pet godina. Ako Freddieja nešto brine, trebao je o tome razgovarati s Mannyjem, a ne preko medija."


Po dosadašnjim reakcijama Pacquiaoa i Aruma čini se da će biti revanša s Jeffom Hornom. Njihov meč na stadionu u Brisbaneu pratilo je preko 50 000 gledatelja, uz odličnu gledanost na australskoj i američkoj televiziji. Druga borba mogla bi se održati u listopadu ili studenom.


870
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Freddie Roach
Najpopularnije
Najnovije