Autor: mi
Datum objave: 28.05.2020


Pacquiao: Mayweather je zavidan jer je u mirovini, a ja i dalje imam krunu

Iako ima 41 godinu Manny Pacquiao i dalje je vrlo poželjan protivnik.

Svi najbolji velteraši zazivaju meč s njim, jer su svjesni da bi najveću zaradu mogli ostvariti upravo u meču s jedinim svjetskim prvakom u osam težinskih kategorija.

Errol Spence, Terence Crawford, Danny i Mikey Garcia žele borbu s filipinskom legendom.

Floyd Maywetaher prokomentirao je situaciju riječima da bi se mlađa generacija trebala boriti međusobno i tako stvoriti ime, a ne graditi ime na pobjedi proiv ostarjelog velikana.

„Tužno je čuti ih kako govore: Želim se boriti s Mannyjem Pacquiaom. Pacquiao ima 41 godinu. Nemojte ga ganjati. Vi mlađi momci trebali bi ići jedni na drugoga. Prestanite ganjati tog starca. Ako vam se pruži prilika napravite što morate napraviti, ali pustite Mannyja Pacquiaoa da sam bira svoje protivnike” izjavio je 43-godišnji Mayweather koji je pobijedio 'Pac-Mana' jednoglasnom odlukom 2015. u financijski najisplativijem boksačkom meču svih vremena.


Pacquiao je u svojoj zadnjoj borbi prošlog srpnja nanio prvi poraz Keithu Thurmanu i osvojio WBA 'super' naslov u velteru.

Smatra da Mayweather ovakvim komentarima pokazuje svoju zavidnu narav.

„Mayweather je samo zavidan zato jer se on već umiorvio, a ja sam i dalje aktivan i imam krunu” rekao je za Manila Times.

Pacquiao planira nastaviti karijeru kada se situacija oko koronavirusa smiri i posjetitelji ponovno budu mogli dolaziti na sportska natjecanja.


„Ja sam ok. Za sada nemam planova, ali to nije problem. Upravo sam završio s udaranjem u vreću. Još nije vrijeme za mirovinu. Da i dalje treniram. Bog je dobar cijelo vrijeme”.

Pacquiao također konstantno poziva 43-godišnjeg Mayweathera da izađe iz mirovine i da mu revanš.
Foto: John Locher
341
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Manny Pacquiao
Najpopularnije
Najnovije