Autor: dh
Datum objave: 14.10.2020
Komentari:


Otkazana borba između Ante Delije i Ciryla Ganea!

Hrvatski MMA borac je već nekoliko dana na Yas otoku, gdje se pripremao za borbu s Francuzem na UFC Fight Night priredbi, a koja je trebala biti glavna predborba uoči meča između Chana Sung Junga i Briana Ortege

Ante Delija trebao je ovog vikenda imati debi u UFC-u protiv Francuza Ciryla Ganea, ali je njegova borba otkazana. 


Hrvatski MMA borac je već nekoliko dana na Yas otoku, gdje se pripremao za borbu s francuskim teškašem na UFC Fight Night priredbi, a koja je trebala biti glavna predborba uoči meča između Chana Sung Junga i Briana Ortege. 


Za otkazivanje je kriva PFL promocija. Naime, neki borci su još ranije imali problema s PFL promocijom, čiji je i Ante bio član. 

Oni su otkazali svoju cijelu ovogodišnju sezonu, a sa svojim borcima nisu raskinuli ugovore.


Ante Delija je na svojem Instagramu to potvrdio:

'Nažalost, dogodilo se ono što nitko od nas nije očekivao. Borba je otkazana zbog administrativnog propusta, naime, nisam dobio raskid ugovora od strane PFL i ta me vijest zatekla kad sam već došao u Abu Dhabi. 


Kao sportaš, čiji je fokus isključivo na borbi, nisam se bavio logističkim dijelom svog nastupa. Razočaran sam i zateknut zbog cijele ove situacije, imao sam idealnu priliku da nastupam kao co-main borba na eventu u najboljoj organizaciji svijeta, ali što je, tu je. Nadam se da ću uskoro opet u ring. Hvala svima na podršci. Idemo dalje!'
Prva informacija zapravo je došla iz francuskih medija, a pažnju javnosti dočekala je nakon što je vijest prenio Marcel Dorff.


Iz glavnog teksta je izvučena informaciju kako je borba otkazana zbog problema s Delijinim ugovorom te kako Gane neće dobiti drugog suparnika.


891
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Ante Delija
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije