Autor: mi
Datum objave: 15.04.2018


O'Sullivan: Prihvatio sam Golovkinovu ponudu, a onda su ju prepolovili

Irac Gary O'Sullivan (27-2, 19 KO) bio je glavni kandidat za Golovkinovog protivnika za 5. svibnja.

Nakon što je propao revanš s Canelom, a GGG odlučio zadržati termin u Las Vegasu, 33-godišnji 'Spike' spominjao se kao glavni kandidat za protivnika WBC, WBA, IBF i IBO prvaku svijeta u srednjoj kategoriji.

No, 'Spike' je objavio da je odbio ponudu i da će umjesto s Golovkinom boksati dan ranije na Golden Boyevoj priredbi u Carsonu.

Prema O'Sullivanu, ponuda za borbu s Kazahstancem se manjivala kako su pregovori odmicali. Kaže da je pristao na prvotnu ponudu, koju su zatim prepolovili.

"Što se tiče novca to nije PPV i borba ne vrijedi onoliko koliko bi trebala. Odugovlačili su tjedan dana i nismo dobili ništa službeno, a i iznos se stalno smanjivao. Iznijeli su početnu ponudu, ja sam je prihvatio, a onda su se vratili i ponudili polovicu tog iznosa" izjavio je za SiriusXM Boxing Radio.


Niža ponuda možda je i rezultat odluke HBO-a da meč prebaci s pay-per-viewa na njihov redovni kanal.


O'Sullivan se i dalje želi boriti s Golovkinom.

"Bolje je da se držim planova koje imamo. Volio bih se u budućnosti boriti s Golovkinom uz više vremena za pripremu i bolje novce. Bio sam vrlo uzbuđen kad sam dobio poziv za borbu i rekao sam apsolutno da, ali mislim da su oni tražili polusrednjaša umjesto mene, jer im je to sigurnija opcija."


O'Sullivan je profesionalac od 2008., a jedine poraze doživio je od Billyja Joea Saundersa i Chrisa Eubanka Juniora.

S obzirom na kratak vremenski rok upitno je hoće li Golovkin uspjeti pronaći protivnika za 5. svibnja.
Foto: Boxing News

270
Kategorije: Boks
Tagovi:
Najpopularnije
Najnovije