Autor: mi
Datum objave: 22.05.2019


ONE povukao pravi potez i poništio borbu između Petrosyana i Petchmorakota

ONE Championship povukao je pravi potez i poništio ishod borbe između Giorgia Petrosyana i Petchmorakota Petchyindee Academyja.

Tijekom četvrtfinalnih mečeva ONE Grand Prixa u perolakoj kategoriji vrijednog milijun dolara dogodila su se dva velika iznenađenja. Prvo je Samy Sana izvedbom života eliminirao legendarnog Yodsanklaija da bi zatim Tajlanđanin pobijedio Petrosyana podijeljenom odlukom sudaca.


Azijska promocija priznala je da je krajnji ishod te borbe pogrešan, te se odlučila na pravi potez.

"ONE Championship je službeno razmnotrio kontroverznu borbu između Giorgia Petrosyana i Petchmorakota Petchyindeeja na priredbi ONE: Enter The Dragon u Singapuru. Kako bi bili pošteni prema svim stranama, ONE-ov natjecateljski odbor i formalno je odlučio poništiti borbu. Sudac nije adekvatno kontrolirao nedozvoljeni  klinč što je rezultiralo brojnim prekršajima tijekom borbe. Doći će do automatskog revanša, a pobjednik prolazi u polufinale milijun dolara vrijednog ONE kickboxing Grand Prixa u perolakoj kategoriji" objavio je čelnik ONE-a Chatri Sityodtong.

Pobjednika u polufinalu čeka Tajlanđanin Jo Nattawut kojeg je 33-godišnji talijansko-armenski borac već pobijedio prošle godine.

'Doktor' se zahvalio ONE Championshipu na ovoj odluci.


"Želim se zahvaliti ONE Championshipu i vama Chatri na integritetu. Shvaćam da ovo nije bila laka odluka, ali Chatri Vi niste ni stvoreni za lake stvari. Volio bih dodati da ću se rado još jednom boriti protiv Petchmorakota. Toliko ga poštujem. Obojica ćemo dobiti priliku pružiti bolju borbu fanovima. Siguran sam da bi i on preferirao čistu pobjedu protiv mene. Sada ima prilikuza to. I neka fanovi ovog puta dobiju sjajnu borbu. Bolji će pobijediti, a danas je pobijedila pravda" objavio je Petrosyan.
370
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Giorgio Petrosyan, One Fighting Championships
Najpopularnije
Najnovije