Autor: Admin
Datum objave: 27.04.2012
Komentari:
0,00


OGLASIO SE I SUPERKOMBAT

Po pitanju Sergeia Laschenka

SuperKombat organizacija je poslala priopćenje po pitanju jučerašnjeg Laschenkovog istupa u medijama...

 

Tijekom prošle godine SuperKombat je održao Grand Prix, gdje je pobjedniku obećan sportski automobil. Grand Prix je osvojio Sergei Laschenko koji automobil nije vidio.

 

„Mr. Edy Irimia, molim Vas platite mi moj angažman i vratite mi moj automobil, koji sam osvojio tijekom Grand Prix-a u Rumunjskoj. Nemojte varati druge borce.“ – napisao je Sergei Lascheko na Facebook profilu najčitanijeg K-1 portala.

 

SuperKombat je napisao u priopćenju kako su glasine da nagrada za prošlogodišnji SuperKombat turnir nije isplaćena netočne.

 

 

 

„Najavili smo finalistima da će pobjednik dobiti Mitsubishi Lancer Rahlliart special edition. Turnir je osvojio Laschenko, a pitali smo Laschenkovog menadžera što će učiniti s obzirom da je Laschenko iz Ukrajine, a on mi je rekao da bi Laschenko radije isplatu u novcima. Složili smo se da se automobil proda, a Laschenko je trebao dostaviti sve dokumente jer je automobil glasio na njegovo ime.“  - stoji u priopćenju SuperKombat-a.

 

Također stoji da Laschenko nije dostavio svu dokumentaciju koja je tražena, već samo jedan dokument, a nakon toga Laschenkov menadžer je navodno počeo ucjenjivati Eduarda Irimiu. Navnodni ucjenjivački mail možete vidjeti pod linkom ispod....

 

http://i47.tinypic.com/24y2zoj.jpg

1894
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije