Autor: mi
Datum objave: 13.09.2017


Oezdemir: Napravio bih Gustafssonu isto što i Rumble

Volkan Oezdemir još ne zna ime sljedećeg protivnika, ali 27-godišnji Švicarac želi Alexandera Gustafssona za borbu za prvog izazivača u poluteškoj kategoriji.

Oezdemir je imao fenomenalan start karijere u najjačoj MMA promociji. Nakon pobjede podijeljenom odlukom sudaca u debiju u veljači protiv Ovincea St. Preuxa, nokautirao je Mishu Cirkunova za 28 i Jimija Manuwu za 42 sekunde.

"Mislim da ću se najvjerojatnije boriti proitv DC-a ili Gustafssona u sljedećoj borbi, ali mislim da bi Gustafsson za mene bio najbolja opcija" rekao je za MMA Fighting.

Gustafsson je izgledao jako dobro u posljednjoj borbi u kojoj je u petoj rundi završio bivšeg izazivača za naslov Glovera Teixeiru.

Oezdemir je u posljednje vrijeme bio glavni sparing partner Anthonyja Johsnona. 'Rumble' je nokautirao Šveđanina u prvoj rundi 2015.  u Stockholmu.

"Moja borba s Gustafssonom završila bi isto kao i njegova s Anthonyjem Johnsonom. Upravo to će mu se dogoditi. Ne bi se izvukao iz prve runde."

S obzirom da će Jon Jones ponovno ostati bez pojasa prvaka u poluteškoj kategoriji, Daniel Cormier sasvim je izvjesno ponovno će dobiti priliku postati prvak.

"Naravno da bih se rado borio i s DC-em, ali Gustafsson je jako slavan u Europi. Možda bih se s njim mogao boriti u Švedskoj zato jer je to samo sat vremena leta od mene. Tamo ima puno fanova i mnogi bi došli sa mnom. Možda bi to pomoglo otvaranju francuskog tržišta, jer znamo da je MMA tamo i dalje ilegalan."


278
Kategorije: MMA
Tagovi: Alexander Gustafsson, Anthony Johnson
Najpopularnije
Najnovije