Autor: Admin
Datum objave: 24.03.2013
Komentari:
2,00


OBRAČUN U RINGU 11

Povratak Frane, Hrvati slavili nad Turcima

Sinoć se u Splitu održao još jedan Obračun u ringu, Frane Radnić se vratio u ring, nokautirao je Amira Kukića u četvrtoj rundi u profesionalnom boksu...

 

Nakon dvije godine stanke održan je još jedan Obračun u ringu. 11. Obračun u ringu sa simboličnim imenom Povratak označio je povratak zvijezde Pit Bulla, Frane Radnića koji je prije tri godine stradao u prometnoj nesreći.

 

Frane se vratio na najbolji mogući način, u profesionalnom boksu je slavio nad predstavnikom Bosne i Hercegovine, Amirom Kukićem. Radnić je riješio borbu u četvrtoj rundi, nokautirao je protivnika s odličnim arsenalom.

 

„Jako mi je drago da sam povratak odradio na ovakav način.  Moj je suparnik bio jako dobar, podnio je zaista puno udaraca. Vidjeli smo da se drži nisko u gardu, pa su mi iz kuta savjetovali da ga pogađam sa distance i koristim kombinacije prednjeg direkta i zadnjeg aperkata. Treba se još raditi na tehnici, osjećam da sam krut, ali ovakava pobjeda je prava za veliki povratak, znam da mogu puno više i još bolje“ – izjava je Frane Radnića za Slobodnu Dalmaciju.

 

U drugim borbama, Matea Tabak je porazila Aidu Alač iz Bosne i Hercegovina. Tabak je dominirala tijekom cijele borbe, a u trećoj rundi je suca natjerala na brojanje. Rezultatom 3:0 Tabak je tako upisala još jednu pobjedu u boksu.

 

Teo Radnić, brat Frane Radnića je također upisao pobjedu. Bugarski borac Sandor Okros nije imao šanse protiv boljeg Radnića koji je koristio svaku priliku da bi završio protivnika. Konačna odluka je bila ona sudačka, naravno, u Radnićevu korist.

 

Osim borbi u boksu i mješovitim borilačkim vještinama, održale su se borbe u K-1, Hrvatska reprezentacija je dočekala raspoloženu Tursku momčad. Nakon tri odrađene borbe Hrvatska je upisala pobjedu nad Turskom, 2:1.

 

Boje Hrvatske su branili Igor Zidar iz Osijeka, Toni Ćatipović i Dino Belošević iz Pit Bulla. Zidar je poražen odlukom sudaca od fantastičnog Kennan Gunaydina. Toni Ćatipović, vrhunski borac tajlandskog boksa je nokautirao Zekija Tezera u trećoj rundi. Dino Belošević, teškaš, je slavio nad Ahmetom Yildrimom.

2222
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1, HKBS
Komentari
# 2 Dana 24.03.2013 - 13:36 K-1 ... je rekao/la:
Preloši protivnici našim borcima. Neću dalje ništa govorit iz respekta prema ovom sportu i pravim borcima.
 
# 1 Dana 24.03.2013 - 12:35 putnik ... je rekao/la:
Sve cestitke nasim borcima
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije