Autor: mi
Datum objave: 05.10.2016


Nurmagomedov: Ako ne dobijem sljedeću borbu za naslov odlazim iz UFC-a

Još jedno poznato ime zaprijetilo je odlaskom iz UFC-a.

Dok je organizacija godinama kroz svoju rang ljestvicu, koja nema neko stvarno značenje, gurala izazivače i to je sada zanemareno, a neki borci odlučili su reći dosta.


Prije nekoliko dana je bivši dugogodišnji prvak u perolakoj kategoriji Jose Aldo zatražio raskid ugovora, a sada je ultimatum postavio i Khabib Nurmagomedov (23-0, 7-0 UFC).

“Ako se poslije ove borbe ne budem borio za naslov, nikad se više neću boriti u UFC-u. Ja zaslužujem to. Neporažen sam. Ja nikada nisam izgubio. U osam i pol godina ja nisam nijednom izgubio. I svi to znaju i znaju da zaslužujem tu borbu.”

Predsjednik UFC-a Dana White na Twitteru je bio objavio da će se Rus boriti protiv prvaka u lakoj kategoriji Eddieja Alvareza na UFC-u 205, da bi samo dan poslije borba otišla Conoru McGregoru.

“UFC misli da Conor ima moć? Irska ima samo 6 milijuna ljudi. Ja sam iz Rusije. 150 milijuna ljudi. Ako mi UFC nakon ove borbe ne da borbu za naslov pokazat ću koliku moć imam u Rusiji. I znam da ako se ne budem u sljedećoj borbi borio za titulu da UFC nikada neće doći u Rusiju. Nikada.”


Umjesto za naslov Nurmagomedov će se na UFC-u 205 u New Yorku boriti protiv Michaela Johnsona.

Foto: Zuffa


559
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije