Autor: mi
Datum objave: 04.01.2019


Nunes: Iznenadilo me koliko Cyborg slabo udara

Amanda Nunes u prosincu 2016. za 48 sekundi nokautirala je Rondu Rousey.

Dvije godine poslije za 51 sekundu nokautirala je po mnogima do tada najboljeg ženskog MMA borca u povijesti Cris Cyborg.

30-godišnja UFC-ova prvakinja u bantamu koja se podigla u težini kako bi izavala prvakinju u perolakoj kategoriji nije oklijevala ni sekunde da uđe u otvorenu tučnjavu sa Cyborg."Uopće me nije ozlijedila. Zapravo, kad me prvi put pogodila uvidjela sam da uopće nema snage u udarcu i spustila sam ruke i rekla si: idem. Ne znam jeste li primjetili da sam spustila glavu kad me počela udarati, ali zapravo me više uplašila priča o njenoj snazi udarca nego stvarni udarci. Čuli ste puno puta da ona udara jako, da je snažna, da ima snagu nokauta u jednom udarcu, ali micala sam glavu zato jer sam više bila uplašena udarca nego njegove stvarne snage" izjavila je Nunes na UFC Unfiltered podcastu.


'Lavica' je također prokomentirala i mogućnost revanša sa Cyborg, iako predsjednik UFC-a Dana White nije pretjerano zainteresiran za njega.

"Cyborg se ne želi boriti sa mnom ako mi treba više od godinu dana za pripremu, a trenutno mislim da neće htjeti čekati jer ću sada tražiti dvije godine da se pripremim za nju."

Osvajanjem pojasa u perolakoj kategoriji Nunes je postala prva žena u povijesti UFC-a koja istovremeno drži naslove u dvije težinske kategorije.


Foto: CBS Sports

355
Kategorije: MMA
Tagovi: , Amanda Nunes
Najpopularnije
Najnovije