Autor: Boris
Datum objave: 28.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


NOVI BREND GRADA PAKRACA

Croatia Open – Final Fight 2008

Sredinom prosinca u gradu Pakracu, prvoj kovnici novca u Hrvata, kovat će se medalje u kickboxingu..

Grad Pakrac 13. prosinca će biti domaćin velikog kickboxing turnira, CROATIA OPEN – FINAL FIGHT 2008, najvećeg događaja u zadnjih nekoliko godina na tom području. Turnir je u organizaciji Hrvatskog Kickboxing Saveza a izvršni organizator je Tihomir Jirasek, član Upravnog Odbora HKBS-a, trener u KBC Pakrac i otac višestruke državne prvakinje i viceprvakinje svijeta u kickboxingu Tihane Jirasek. Upravo smo s glavnom odgovornom osobom razgovarali o samom turniru.

Turnir u Pakracu je međunarodnog karaktera a po prvi put su prijavu poslali i klubovi iz Nigerije, Mongolije, Kazahstana i Sierra Leonea. Za turnir u Pakracu će, prema najavama, sigurno doći kickboksači iz najmanje 12 država (Njemačka, Austrija, Češka, Italija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Makedonija, Bugarska, Turska).

- Po prvi put organiziramo turnir ovakve vrste i jako nam je drago da je ovoliki broj prijava stigao na našu adresu. Cilj nam je da turnir postane tradicionalan. Važno je napomenuti dobru suradnju na relaciji Klub – Grad Pakrac koji su nam velika podrška tako da se nadamo da bi turnir trebao proći u najboljoj atmosferi.- rekao je Tihomir Jirasek.


Kickboksači će se boriti u četiri discipline, semi contactu, light contactu, full contactu i low kicku a pravo nastupa će imati mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori.

- Očekujemo da će u dva ringa i na pet tatamija u Pakracu nastupiti i nekoliko svjetskih prvaka, među njima i Zvonko Gribl, Njemac hrvatskih korijena koji je pet godina za redom u svojoj kategoriji svjetski prvak. Pripreme za turnir traju od kolovoza kada smo u konkurenciji Pule, Poreča i Karlovca dobili domaćinstvo ovog najjačeg kickboxing turnira u Hrvatskoj koji se održava svake godine, a na temelju odlično organiziranog Prvenstva Hrvatske koje je u Pakracu održano u ožujku.
Zato svi rukavice na ruke i vidimo se u Pakracu.
3516
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije