Autor: HSTB
Datum objave: 26.10.2020
Komentari:


Nikolina Vidačković i Mario Zednik najbolji na prvenstvu RH u tajlandskom boksu

Samo natjecanje, koje je trajalo sedam sati i bilo je u prijenosu uživo, ponudilo je vrhunske borbe, uzbuđenja...

Nakon mnogo godina bio je to pravi spektakl tajlandskog boksa, piše na službenoj Facebook stranici HSTB-a


Na 19. prvenstvu Hrvatske održanom u Zadru, u odličnoj organizaciji Sv. Zoila, sudjelovalo je stotinjak boraca iz petnaestak klubova iz cijele Hrvatske što je svojevrsni rekord po brojnosti. 


- Od Osijeka, preko Zagreba i Pule, pa do Splita, užitak je spoznaja da se kompletna Hrvatska okupila na ovom prvenstvu. Kad tome dodamo da nam vrijeme epidemije i ne ide u prilog, s ponosom mogu reći da samo svi u Hrvatskom savezu tajlandskog boksa ponosni na ovo što se zbivalo u zadarskom Višnjiku - kazao je predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa Mario Franić.


Samo natjecanje, koje je trajalo sedam sati i bilo je u prijenosu uživo, ponudilo je vrhunske borbe, uzbuđenja...


- Bilo je iznimno kvalitetno, imat ćemo puno posla Siniša (Andrijašević, predsjednik Stručne komisija, nap.a.) i ja u odabiru reprezentacije Hrvatske. Već sada mogu reći da je puno kandidata koji zaslužuju biti među onima koji će s ponosom predstavljati Hrvatsku na predstojećim velikim natjecanjima - rekao je izbornik Ivan Rudan.


Najteži posao imala je Stručna komisija u odabiru najboljih pojedinaca, među puno kandidata izabrani su: najbolji junior: Leon Marak (Hus), najbolja juniorka: Anđela Pandža (Marjan), najbolji mlađi senior: Roko Doždor (Flash), najbolja mlađa seniorka: Lara Matošević (Hus), najbolji senior: Mario Zednik (Split), najbolja seniorka: Nikolina Vidačković (Flash). Ukupno najbolji klub je KTB FLASH iz Splita.


Foto: Hrvatski savez tajlandskog boksa

275
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Thai Fight, Hrvatski savez tajlanskog boksa
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije