Autor: mi
Datum objave: 09.01.2018


Ngannou: Sada kad je pravi prvak na putu Miočić neće još dugo biti prvak

Francis Ngannou (11-1, 6-0 UFC) vrlo je brzo prešao put od nepoznatog borca do izazivača za UFC-ov naslov u teškoj kategoriji.

31-godišnji Kamerunac tek je krajem 2013. počeo MMA karijeru, a za desetak dana u Bostonu izazvat će UFC-ovog prvaka Stipu Miočića.


"Vi kažete da je on prvak s razlogom, je prvak je s razlogom. A razlog je taj što pravi prvak još nije došao. Sada kad je pravi prvak na putu Miočić neće još dugo biti prvak."


'Predator' je rođen u Kamerunu, a prije nego se nedavno preselio u Las Vegas živio je i trenirao u Francuskoj. Kaže da ga uspjeh nije iznenadio.

"Ponekad mi se čini da je to sve normalno, jer sam vjerovao u sebe i prije svog UFC debija. I prije nego sam se počeo baviti sportom vjerovao sam da mogu učiniti nešto veliko. To je vjerojatno i razlog zbog kojeg sam počeo s MMA-om - kad imate taj osjećaj koji ne možete objasniti drugima najbolje je da im pokažete."


Ngannou je uvjeren da će uspjeti zaustaviti Miočića, NCAA hrvača 1. divizije, ako odluči hrvati s njim.

"Naravno da je on dobar hrvač. Ali, uz malo moje tehnike i snage mogu ga zaustaviti bilo gdje i bilo kad. Zaustavit ću svaki njegov pokušaj. Svugdje ću postaviti klopke tako da bi se sam mogao uvući u stupicu."


"Ne želim samo pobijediti Stipu i postati prvak. Ne, radujem se što ću učiniti nešto zaista posebno. Ne znam još što, ali možda nešto što nitko dosad nije učinio."

Foto: Ray Mehta

1094
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije