Autor: dh
Datum objave: 04.12.2020
Komentari:


Ngannou objavio fotografiju kada je tražio put u bolji život: Spavao sam vani u šumi...

Imao je 26 godina kada je emigrirao u Pariz gdje je želio nastaviti s boksom, ali je preko prijatelja Didiera Carmonta upoznao svijet slobodne borbe i budućeg trenera Fernanda Lopeza

Kamerunac Francis Ngannou (34) prošao je trnovit put u svojoj karijeri. Jedan od najboljih MMA boraca u teškoj kategoriji je rođen i odrastao u selu Batie. 


Živio je u siromaštvu, a od 12 godine je raditi u kamenolomu. Boks je počeo trenirati s 22 godine, ali je zbog bolesti nakratko prekinuo. 


Imao je 26 godina kada je emigrirao u Pariz gdje je želio nastaviti s boksom, ali je preko prijatelja Didiera Carmonta upoznao svijet slobodne borbe i budućeg trenera Fernanda Lopeza.


Francis Ngannou je tijekom karijere izbori 15 pobjeda (11 nokautom), te ima tri poraza.


I dok čeka svoju sljedeću borbu, koja će vjerojatno biti protiv aktualnog prvaka Stipe Miočića, svako malo na svom Instagramu objavi neku fotografiju ili video. 


U posljednjem post objavio je svoju fotografiju od prije osam godina, a ispod koje je napisao:


'Bilo je to u prosincu 2012. godine. Nalazio sam se u Tangeru (Maroko) i pokušavao pronaći svoj put do Europe. Spavao sam vani u šumi i nisam imao ništa osim odjeće koju nosim na ovoj fotografiji. 


Ali imao sam snove i samopouzdanje, a to me dovelo od mjesta gdje sam bio prije osam godina do mjesta gdje sam danas. Nikada nemojte dopustiti da vam netko oduzme vaše snove i samopouzdanje ili vam kaže da ne možete ili nećete uspjeti bez njih'.


444
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: MMA, Francis Ngannou
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije