Autor: mi
Datum objave: 27.11.2018


Ngannou: Napokon sam ugledao svjetlo

Francis Ngannou (12-3, 7-2 UFC) osjeća olakšanje nakon najbrže pobjede u karijeri.

Kamerunsko-francuski borac u vrlo kratkom vremenu je došao od nade teške kategorije do 'čovjeka koji ima problema s egom', po riječima predsjednika UFC-a Dane Whitea.

Poslije šest uzastopnih pobjeda na startu karijere u najjačoj MMA promociji, koje uključuju uspjehe protiv Andreja Arlovskog i Alistaira Overeema, 32-godišnji 'Predator' u siječnju je izazvao tadašnjeg prvaka u teškoj kategoriji Stipu Miočića.


Poražen je uvjerljivo sudačkom odlukom nakon pet rundi, a zatim je u srpnju u jednoj od najgorih borbi u povijesti UFC-a poražen na isti način od Derricka Lewisa.

Lewis je tom pobjedom dobio meč za pojas protiv Daniela Cormeira, a Ngannou samo još više kritika.

Stoga ne iznenađuje olakšanje nakon što je u Pekingu za samo 45 sekundi nokautirao Curtisa Blaydesa i prekinuo njegov niz od šest borbi bez poraza koji je počeo nakon što je Amerikanac u Zagrebu izgubio prekidom poslije druge runde upravo od Ngannoua.

"Napokon sam na UFC-u u Pekingu ugledao svjetlo. Nadišao sam tamu koja me vukla duboko na dbo."


"Moji fanovi, obitelj i svi oni koji su vjerovali u mene bili su progonjeni od strane mrzitelja i sumnjičavaca, ali nisu odustali i dalje su me podržavali i tu sam pronašao snagu da sve ovo nadiđem" objavio je Ngannou preko Instagrama.

"Želim zahvaliti svakome od vas koji ste vjerovali u mene i podržavali me, koji ste ostali uz mene i niste posrnuli. Zahvalan sam što uza sebe imam znane i neznane."

"Hvala Kini i posebno Pekingu na dobrodošlici i za svu ljubav i energiju koju ste uložili. Bila mi je čast nastupati za vas, sjajne ljude i odličnu publiku."View this post on Instagram

I finally saw the light yesterday night at UFC Beijing by overcoming my darkness which dragged me deep to the bottom . My fans, my family and all those people who trust and believe in me have got persecuted by haters and doubters but they didn't give up and they kept supporting me and that's where I found strength to overcome all this. I wanna thank every single one of you, who once trusted me and who kept supporting me , who stayed beside me and who didn't stumble. I'm grateful to have any of you known and unknown by my side and in my life since this is all my life. Thank you China and particularly Beijing for welcoming us and for all the love and energy you guys put in, it was an honor for me to perform for you guys such an amazing people and a great crowd. #theredemption #thepredator #ufcbeijing.

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou) onFoto: MMA Junkie

221
Kategorije: MMA
Tagovi: Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije