Autor: dh
Datum objave: 11.01.2021
Komentari:


Ngannou čeka okršaj protiv Miočića te poručuje: Mnogi žele vidjeti borbu Jonesa i mene

Posljednju borbu imao je 9. svibnja na UFC 249 priredbi na kojoj je nokautom za 20 sekundi pobijedio Jairzinha RozenstruikaFrancis Ngannou i dalje strpljivo čeka svoju borbu protiv Stipe Miočića za naslov UFC-ova teškaškog prvaka. 


Posljednju borbu imao je 9. svibnja na UFC 249 priredbi na kojoj je nokautom za 20 sekundi pobijedio Jairzinha Rozenstruika. 

A kada Jon Jones odlučio priječi u višu kategoriju spominjala se eventualna borba protiv Ngannoua.


No problemi koji su nastali u pregovorima između Jonesa i UFC-a upropastili su planove.


- To je svakako nešto što svi žele vidjeti. Što se mene tiče, ja bih volio da se ta borba dogodila. Želio sam je dogovoriti - rekao je Francis Ngannou i dodao:


- Bilo bi dobro da se ona dogodila. Ima bi borbu protiv Jona Jonesa, koji je vjerojatno najveći borac svih vremena i po mom mišljenju trenutačni 'pound-for-pound' broj jedan, i ono što je još važnije ostao bih aktivan.

Ngannou je u zadnjoj borbi 9. svibnja Rozenstruika pobijedio za 20 sekundi, ali i tri meča prije toga završio je nokautom u prvoj rundi: Curtis Blaydes (0:45), Cain Velasquez (0:26) i Junior dos Santos (1:11).

- Sada i ovdje, gledajući kakva je situacija, ovo je samo gubljenje vremena. Ne znam gdje sam, ne znam što točno radim. Imati borbu je dobro, ali imati veliku borbu je sjajno. I to je nešto čemu se nadam - istaknuo je Francis Ngannou.

Ne plaši se da će ga Jones preskočiti na mjestu prvog izazivača za naslov.

- Na papiru jako dobro stojim protiv njega. On sad nabacuje težinu, već se čini vrlo velik i jak, no i dalje mislim da mi odgovara. Naravno, on posjeduje vještine kojima može odgovoriti na moju snagu, tako da bi to svakako bila jedna drugačija borba - zaključio je Francis Ngannou koji bi po zadnjim informacija protiv Stipe Miočića za naslov mogao boriti negdje u travnju.

Stipe Miočić i Francis Ngannou prvi su se put borili 20. siječnja 2018., kada je američko-hrvatski borac bio bolji u svih pet rundi, pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca i obranio UFC-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji. 

Miočić je posljednju borbu ima 15. kolovoza, na UFC 252 priredbi nadjačao je Daniela Cormiera.

179
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Francis Ngannou
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije