Autor: mi
Datum objave: 21.05.2017


Nevistić slavio u Beču, porazi Bajrovića, Bartola i Crvenkovića

Četvorica boraca iz Hrvatske nastupila su u Beču na priredbi Tosan Fight Night.

18-godišnji Kristian Nevistić iz Leon Gyma u svojoj drugoj profesionalnoj borbi jednoglasnom odlukom sudaca porazio je 10 godina starijeg Besnika Limanija.

Njegov klupski kolega Nikola Crvenković izgubio je podijeljenom odlukom od Bozana Gabija.


Jasmin Bajrović izgubio je nokautom u trećoj rundi od Daniela Cikarevića, a poražen je i njegov kolega iz Zagreb Muay Thai Centrea Denis Bartol. On je zaustavljen u polufinalu turnira četvorice od Samuela Kamingera.

„Bartol je nakon tri runde bespoštednih izmjena na sredini ringa poražen na bodove od nešto ipak aktivnijeg protivnika. Crvenković je bio bolji u prvoj rundi. Krajem druge protivnik preuzima dominaciju i Crvenković gubi sudačkom odlukom 2:1.“

 

„Bajrović prvu rundu ozbiljno prijeti i dominira, drugu protivnik dovodi u egal, a u 3. Bajrović posve staje i gubi prekidom u posljednjoj minuti. Mladi Nevistić od prve minute posve dominira ringom. Kontrolira borbu i povremenim serijama nanosi osjetnu štetu. Protivnik pokušava bacanjima i hvatovima razbiti borbu no po nas posve neuspješno. Nevistić sigurno 3:0 odluka sudaca“ javio nam je glavni trener Leon Gyma, Leon Beneta iz Beča.

2079
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing
Najpopularnije
Najnovije