Autor: mi
Datum objave: 06.11.2018


Nasukawa: G. McGregor ja nisam Jackie Chan, ali obećavam vam da ću osvetiti vaš poraz

Conor McGregor prokomentirao je vijest o borbi između Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe.

Iako se obratio posprdnim tonom, iskazao je odobravanje za Mayweatherov potez.

Bivši UFC-ov prvak prošlog je ljeta boksao protiv Mayweathera i izgubio tehničkim noakutom u borbi koja mu je donijela ogromnu zaradu.

U objavi na Instagramu usporedio je japansku kick boks zvijezdu i legendarnog boksača s glumcima Jackiejem Chanom i Chrisom Tuckerom. 


"Je li to trenirka ili odijelo za saunu, haha, koji kurac. Je li vruće u Tokju, koja je priča ovdje? Te klimatske promjene nisu šala, haha. Tko je ovaj mali šupak pored tebe? Ovo je neko ludilo. Kao da ste izašli iz Rush Houra 5 ili nešto slično. Chris Tucker i jebeni Jackie Chan. Jebeno briljantno. Ti si mali ludi gad. Jako dobro. Ne lažem. Jebeš ga" napisao je McGregor.


20-godišnji Japanac je odgovorio: "Pozdrav gospodine McGregor. Moje ime je Tenshin nasukawa. Ja nisam Jackie Chan. Obećavam vam  da ću osvetiti vaš poraz zato molim vas gledajte moju borbu."


Mayeather i Nasukawa bore se na RIZIN-ovoj priredbi u saitama Super Areni za Staru godinu. Još nije objavljeno po kojim će se pravilima borba održati. Japanc je 27-0 u kick boksu i 4-0 u MMA-u.Foto: Sachiko Kotaka

692
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor, Rizin FF, Tenshin Nasukawa
Najpopularnije
Najnovije