Autor: mi
Datum objave: 01.01.2019


Nasukawa: Bio je to veliki izazov u koji sam ušao nesmotreno, ali ne žalim

Tenshin Nasukawa u suzama je završio borbu s Floydom Mayweatherom u Saitama Super Areni.

Iako se borba na RIZIN-u 14 vodila kao ekshibicijska, boksačka legenda nije pokazala milost prema dvostruko mlađem protivniku.


41-godišnji Mayweather tri je puta rušio 20-godišnju japansku kick boks zvijezdu na putu do prekida u provj rundi.


Mayweather je na meč kasnio 90 minuta što je izazvalo kašnjenje programa. Borio se kao i i protiv Conora McGregora, samo je išao naprijed i nije previše brinuo za snagu udarca svog protivnika.


Nasukawa, koji se za borbu pripremao i s trostrukim svjetskim prvakom Jorgeom Linaresom, uoči borbe je obećavao da će 'srušiti Mayweathera'.


Amerikanac je preko Instagrama objavio da će za nastup u Japanu biti plaćen 9 milijuna dolara.

"Želim reći hvala ti Tenshine, sve je ovo radi zabave. Tenshin je i dalje neporažen, ovo sam napravio samo kako bih zabavio fanove. Rekao sam: Zašto ne? I dalje sam umirovljen i dalje 50-0. Tenshin je istinski prvak i vraški borac. Tenshine, glavu gore. Želim da fanovi diljem svijeta daju podršku Tenshinu, on je sjajn tip i veliki prvak" izjavio je Mayweather poslije meča.


Iako je teško poražen, Nasukawa je u proteklih par mjeseci stekao svjetsku slavu. I oni koji nisu pratili kick boks i RIZIN saznali su za novu zvijezdu iz Zemlje izlazećeg sunca.


"On je prvorazredan borac. Bio je to veliki izazov u koji sam ušao nesmotreno i ishod toga je poraz, ali ne žalim. Iako sam mlađi 20 godina od Mayweathera nisam ga uspio uhvatiti, ali sam hrabro pao. Mayweatheru hvala ti za borbu i hvala vam svima na podršci. Nastavit ću učiti iz ovoga" rekao je mladi Japanac.


468
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Rizin FF, Tenshin Nasukawa
Najpopularnije
Najnovije