Autor: mi
Datum objave: 09.04.2019


Naseem Hamed: Fury je dokazao da je najbolji živi teškaš

'Prince' Naseem Hamed uopće ne sumnja da je Tyson Fury najbolji teškaš svijeta u ovom trenutku.

'Kralj Cigana' prošlog prosinca remizirao je s WBC-ovim prvakom Deontayom Wilderom u meču za koji većina smatra da je trebao otići na njegovu stranu.

30-godišnji Britanac odustao je od najavljenog revanša nakon potpisa novih poslovnih ugovora u Americi i umjesto nove borbe s Wilderom, 15. lipnja u Vegasu se bori s neporaženim Nijemcem Tomom Schwarzom.

"Za mene je Tyson Fury u prvom planu i dokazao je da je najbolji živi teškaš. Mislim da bi Tyson Fury pobijedio bilo kojeg teškaša. To je to. Kad su trajali pregovori između Hearna i Amerikanaca nisam čuo nikoga da je istupio i rekao: Mi ćemo se boriti s Wilderom osim Tysona i Franka Warrena" izjavio je Hamed za IFL.


"Vi ste vidjeli borbu, ja sam je vidio, svijet ju je vidio i svi znaju tko je pobijedio. To je čisto. Tyson je najbolji teškaš dasnašnjice. Sviđa mi se, sviđa mi se kakav je, njegov karakter. On je dobar za sport."

"Oduvijek sam i mislio da će se jednog dana dokazati. Ali znate što, u toj jednoj borbi dokazao se 10 puta. Ako se bude ponovno borio s Wilderom pobijedit će ga još lakše."


Hamed je boksao od 1992. do 2002. Bio je višestruki svjetski prvak u perolakoj kategoriji i najbolji britanski boksač u povijesti te kategorije. Umiorvio se s omjerom 36-1, 31 KO.

320
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks
Najpopularnije
Najnovije