Autor: Admin
Datum objave: 20.02.2017
Komentari:
0,00


NAMMAN TAJLANDSKA MAST

Neizostavan dio svakog sportaša

Namman ulje za tajlandski boks je biljna mast iz Tajlanda proizvedena po specijalnoj recepturi. Glavni aktivni sastojci smanjuju upalu i potpomažu krvotok dok se za intenzivni Wintergreen miris vjeruje da otvara dišne puteve te na taj način potpomaže poboljšanju unosa kisika i povećanje budnosti.

 

Najčešće se upotrebljava za zagrijavanja odnosno pripremu tijela za naporne aktivnosti te za oporavak tijela. Pomaže i u konzistentnosti prilikom treninga i pomaže eliminirati ili smanjiti bol.

 

Svakodnevno ga koriste i sportski maseri diljem svijeta.

 

 

 

 

Nastanak recepture Namman masti potječe iz tajlandskog boksa i vezana je uz borca imenom Pone Kingpetch, pravim imenom Mana Sidokbuab,(drugo ime je uzeo prema kampu u kome je trenirao Kingpetch što je tada bio običaj na Tajlandu među borcima). Njegov trener Thongtos Intratat je smislio recepturu za svog borca koji je potom postao svjetskim prvakom po WBC federaciji u muha kategoriji.

 

Njegovi nasljednici i danas njeguju originalnu šampionsku recepturu iz tog doba.

Namman ulje možete naći u svakom kampu tajlandskog boksa na Tajlandu, na svakoj borbi, promociji, treningu jednostavno je nezaobilazan.

 

 

Uz tajlandski boks se ulje proširilo u kickboxingu gdje  ga je čak međunarodna kickboxing federacija IKF uvela čak kao službeno ulje po pravilima s izuzetkom da se ne smije prema pravilima te federacije nanositi na lice.

 

 

Danas se Namman ulje koristi u svim borilačkim sportovima, MMA-u, UFC-u, boksu, thai boxing-u, kickboxing-u, taekwondo-u, karateu, hrvanju, judu itd... a svoju upotrebu je našao i u svim ostalim sportovima poput profesionalnog nogometa, atletike itd... uz izuzetne karakteristike. Proizvodi se kao krema, ulje i kao sprej.  Namman ulje-mast-sprej se trenutno proizvodi samo na Tajlandu.

 

U Hrvatskoj originalno ulje-mast-sprej proizvedeno u Tajlandu prema originalnoj formuli od strane potomaka  možete kupiti u trgovini PRIDE, Maksimirska 95, Zagreb odnosno u PRIDE prodajnim kanalima ili na našem web shopu shop.croring.com.

 

 

5283
Kategorije: Ostali
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije