Autor: mi
Datum objave: 17.09.2018


Nakon Opena, Karlovčani se pripremaju za svjetsko karate prvenstvo

Na početku nove karate sezone održan je tradicionalni 15. Karlovac Open.

Uspješna organizacija vlastitog turnira tek je uvod u brojne  aktivnosti za članove KK Karlovac 1969.

Najvažnije je 24. WKF-ovo seniorsko svjetsko prvenstvo koje se od 6. do 11. studenog održava u Madridu i na kojem će karlovački klub imati svog predstavnika u kategoriji do 67 kilograma.

"Krećemo s pripremama za Croatia Open. Skoro svaki vikend imamo neki turnir, ali od turnira najvažniji je Croatia Open u Rijeci. Uz to, za nas vrlo važno, Dino Povrženić izborio je nastup na svjetskom prvenstvu u Madridu i pripremamo ga za nastup. Prvenstvo je vrlo važno jer se skupljaju bodovi za Olimpijske igre 2020. u Tokiju, tako da će i konkurencija biti izrazitoo jaka i s obzirom da je u igri i plasman na Igre svi će biti dodatno motivirani" rekao nam je prvi čovjek KK Karlovac 1969 Dario Keča.
15. Karlovac Open je privukao 380 karatista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

"Ovo je sam početak sezone, održana su još dva turnira, Međimurje i Zagreb, a mi smo zadovoljni zbog odličnog odaziva. Pripremili smo i odlične nagrade, osvajači medalja dobili su poklon pakete, imali smo i stilizuirane pehare s motivom grada Karlovca. Sve je proteklo u najboljem redu bez većih ozljeda, tek neke sitnice. Zahvaljujem svima iz kluba koji su sudjelovali u organizaciji o idradili sve na visokom nivou."  • 293
    Kategorije: Karate
    Tagovi: Hrvatski karate savez
    Najpopularnije
    Najnovije