Autor: dh
Datum objave: 16.10.2020
Komentari:


Najbolji hrvatski kickboksači u Omišu, borbe pratite uživo na našem YouTube kanalu

Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Ribnjak u disciplinama PF (Km), LC (Ks), KL (Jun), LK (sen)

Ove će se subote u Omišu održati državno prvenstvo u kickboxingu na kojem je prijavljeno 326 natjecatelja iz 48 klubova. 


Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Ribnjak u disciplinama PF (Km), LC (Ks), KL (Jun), LK (sen), a sva borbe pratite putem YouTube kanala CroRing.


Organizator je Kickboxing klub Sveti Jure - Gata.


Zbog pandemije koronavirusa natjecanje će se održati pod strogim epidemiološkim mjerama.


- Svi natjecatelji i treneri dobili su raspored i upute kako se ponašati tijekom prvenstva. Zbog epidemiološke situacije dobili smo dozvolu da u dvorani može biti sto ljudi, ali mi ćemo pokušati da ne bude više od 80-ak. Natjecatelji će u dvoranu ulaziti ovisno o vremenu nastupa, a to je sat vremena prije borbe - kaže Filip Čović.

Natjecanje u subotu počinje u 10 sati i možete ga pratiti na našem YouTube kanalu


- Nakon više od sedam mjeseci od početka pandemije koronavirusa ovo je prvo kickboxing natjecanje. Veliki je odziv sportaša i klubova s obzirom na situaciju što me jako raduje. Natjecanje je zatvoreno za gledatelje, ali ljubitelji kickboxa neće biti uskraćeni. Prvi put će se državno prvenstvo prenositi uživo putem streama i to bude praksa za ubuduće - kazao je predsjednik HKBS-a Tomislav Bilandžić.


A kako bi pravovremeno dobili obavijesti o natjecanjima pretplatite se na YouTube kanal CroRing


Uoči prvenstva razgovarali smo i s međunarodnim sucem A klase te hrvatskim sucem prve kategorije Henrikom Matićem, a cijeli razgovor pročitajte OVDJE.


Foto: Screenshot (kickboxing.com.hr)

749
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije