Autor: dh
Datum objave: 03.12.2020
Komentari:


Može li Khabibovu odluku promijeniti Whiteova ponuda od 100 milijuna dolara?

Dagestanac i Dana White trebali bi se sastati do kraja godine, a na presici je Khabib izjavio kako želi dogovoriti suradnju svoje EFC promocije s UFC-om

Neporaženi dagestanski MMA borac Khabib Nurmagomedov je na konferenciji za medije u Moskvi predstavio svoje nove projekte, ušao je u posao mobilnog operatera te je za milijun dolara kupio MMA promociju koju će nazvati Eagle Fighting Championship.

Khabib je nakon nedavnog trijumfom protiv Justina Gaethjea objavio kraj karijere. Bila mu je to 29. pobjeda u profesionalnoj karijeri kojom je po treći put obranio UFC-ov naslov u lakoj kategoriji. 

I ovaj put je ponovio da se nema namjeru vraćati borbama, jer mu 'djetetovi prvi koraci donose više radosti od pobjeda u UFC-u'

No može li mu UFC-ov šef Dana White ponuditi nešto zbog čega bi razmislio o svom mogućem povratku.

- Vjerojatno je će Dana ponuditi novac. Bude li recimo ponudio 100 milijuna dolara, trebat ću razmisliti. Bit će to teška odluka. No prvo želim vidjeti kako on razmišlja - rekao je Khabib.

Dagestanac i Dana White trebali bi se sastati do kraja godine, a na presici je Khabib izjavio kako želi dogovoriti suradnju svoje EFC promocije s UFC-om.

- Želim se samo odmarati - zaključio je Khabib Nurmagomedov i odbacio mogućnost sudjelovanja u nekakvim ekshibicijskim borbama u neko skorije vrijeme.
181
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Khabib Nurmagomedov
Komentari
# 1 Dana 03.12.2020 - 15:11 Milan Grgić ... je rekao/la:
Zlatna koka se ne žrtvuje nikad, a za boks bi bila prava šteta jer tipovi kao Khabib trebaju boksu i sportu općenito!!!!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije