Autor: mi
Datum objave: 11.07.2017


Mousasi: Tko želi gledati žene kako se bore? Nitko

Gegard Mousasi na MMA Houru potvrdio je prelazak u Bellator.

 Kao razloge odlaska iz vodeće svjetske MMA promocije naveo je više slobode na drugoj strani, ali je i s obzirom da je u nizu od pet uzastopnih pobjeda očekivao da će biti umjesto Roberta Whittakera u borbi za privremeni UFC-ov naslov u srednjoj kategoriji. U posljednjoj borbi u travnju tehničkim nokautom pobijedio je bivšeg prvaka Chrisa Weidmana.


Na pitanje Ariela Helwanija misli li da je on najbolji slobodni agent kojeg je Bellator doveo, 'Dreamcatcher' je izjavio da su i Ryan Bader i Rory MacDonald kod UFC-ovog konkurenta došli kao velika imena u dobroj situaciji i najavio mogućnost dvoboja s MacDonaldom, kao i s Wanderleijom Silvom i Chaelom Sonnenom.

Mousasi cilja na naslove u srednjoj i poluteškoj kategoriji, a potpisao je ugovor na šest borbi.

"Spreman sam za borbe od srednje do teške kategorije" izjavio je na MMA Houru.

"Da se mene pita prvo bih se borio za pojas u srednjoj kategoriji (Rafael Carvalho), pa Rory MacDonald, pa prvak u poluteškoj kategoriji Ryan Bader." 


Još jednom je  izrazio svoju nesklonost ženskom MMA-u.

"Ne želim olajavati ženske borbe, ali... prije bih obično govorio da sve poštujem, blablabla... Ali iskreno tko želi gledati žene kako se bore? Nitko"


Mousasi je bio otvoreno kritičan i kad su Holly Holm i Berthe Correia dobile mjesto u glavnoj borbi priredbe u Singapuru, a prethodno su zajedno u sedam mečeva ostvarile jednu pobjedu.

"Ta Correia je očajna. Očajan je borac i arogantna je. Ne znam kako se ona može boriti na velikoj pozornici. Borbe žena su očajne. Ne volim gledati žene kako se bore."


31-godišnji borac rođen u Teheranu očekuje  debi za Bellator do kraja godine. U UFC-u je bio od travnja 2013. i ostvario je 9 pobjeda i 3 poraza.
Foto: Per Haljestam

790
Kategorije: MMA
Tagovi: Gegard Mousasi
Najpopularnije
Najnovije