Autor: Admin
Datum objave: 12.10.2012
Komentari:
0,00


MIRKO FILIPOVIĆ ZA MAX

Silno želim osvojiti K-1 naslov

Hrvatski kickboksač Mirko Filipović će sutra ujutro po hrvatskom vremenu zabilježiti nastup u Japanu, očekuje ga sraz s Amerikancem Randyjem Blakeom...

 

Posljednji je put u Japanu nastupio 31. prosinca 2008., a po pravilima K-1 posljednji put se ondje borio potkraj travnja 2003. Mirko Filipović je presretan što je ponovno u Zemlji izlazećeg sunca, tamo gdje je započeo svoju karijeru. Filipović je u Japan otišao tjedan dana prije.

 

„Idem ranije da se naspavam, klimatiziram i odradim 3-4 treninga, što uoči borbe tamo nikad nisam radio.“

 


 

Filipović je rekao da nije pretjerano proučavao svog protivnika u subotnjoj borbi, tek je pogledao jednu borbu s borcem koji je također ljevak kao i Cro Cop.

 

„Sportski je motiv sportašu najbolji motiv. Bilo je i borbi koje bih prihvatio preko one stvari jer su to bile ponude koje se ne odbijaju. Ovu ja silno želim. Volio bih osvojiti taj K-1 više nego išta.“

 

Sportal.hr

2398
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mirko Filipović, K-1
Komentari
# 7 Dana 13.10.2012 - 14:47 Shang Chi ... je rekao/la:
priznajem da ne pratim koliko i prije, i da mi se na tim natjecanjima pojavljuje sve vise nepoznaih imena, ali za Harijeve problema s zakonom znam.. a sto se tice ostalih boraca iz Glorya, to su mi sve poznatija imena i znam da su pod ugovorom, ali svejedno nebih rekao da svi ti borci koje si naveo treniraju zajedno, naprimjer Bonjaskog trenira Hippolyt iz Vos Gyma, Melvina Harijev Mike's Gym, Shilta Glory, Aertsa Harrinck iz Chakurykia, Kharitonov i Saki jesu iz Glorya, ali Daniel Ghita nije.. a mogli su Sponga dovest, mislim da on nema ugovor s Gloryem..
 
# 6 Dana 13.10.2012 - 12:54 qrjak ... je rekao/la:
ne pratite pa ne znate, Hari ima zakonsku zabranu, ostali borci iz golden glory/a su pod ugovorom sa maticnom kucom koja uzima ogroman novac i ne pusta svoje borce mimo show time/a. koji sami organizuju.Zato nema Bonjaskog, Melvina, Shilta, Aertsa, Kharitonova, a ako niste primjetili to su likovi iz iste dvorane a stalno se bore izmedju sebe sto znaci golden glory pravi ugovore , svaki dan su isti borci u gymu i stalno se bore izmedju sebe.Smjesno pomalo, zato ove varijante mogu biti zanimljivije , razlicite skole i nema milosti .Stvar je ugovora , ovo su su momci koji rade sa Cukuriki gymom + njihovi menadzeri imaju pojedinacne ugovore a ne svi pod istim krovom. kako nema imena , Catinas ce ih poderati a Ghite nema jer se cuva za odbranu show time titule.Zato ga nema .Catinas i Morosanu su favoriti ostali prodaju ulaznice, mada Mirko moze sve da ugrozi ,vidjecemo.Sretno Mirku
 
# 5 Dana 12.10.2012 - 19:55 hunter ... je rekao/la:
razbit ce ga mirko ko siroce napolitanku!
 
# 4 Dana 12.10.2012 - 16:31 Shang Chi ... je rekao/la:
pa ja tu uz Mirka poznam samo Gergesa, Lascenka, Samedova i Slowinskog, ali ni jedan od njih mi nije top borac.. sad neznam jel medju ovim ostalima ima mladih potencijala ali ne radi se o velikim imenima na koja smo navikli na prijasnjim K-1 turnirima..
 
# 3 Dana 12.10.2012 - 16:21 KO ... je rekao/la:
Upravo tako vise mi to lici na neki drugorazredni turnir neznam ko uopste ima od poznatih boraca .
 
# 2 Dana 12.10.2012 - 14:47 Serrajb ... je rekao/la:
hoće
 
# 1 Dana 12.10.2012 - 12:38 shang chi ... je rekao/la:
neznam ali ja nekako nemam osjecaj da je to onaj ''stari'' K-1 turnir pa nisam nii uzbudjen, svi najbolji borci su izostali, a veca imena nastupaju na Glory turnirima, pobjednik ovog K-1 turnira mi uopce nece biti zanimljiv..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije