Autor: Admin
Datum objave: 22.03.2013
Komentari:
0,00


MIRKO FILIPOVIĆ RAZMIŠLJA O KRAJU KARIJERE

Sin ga molio da završi karijeru

Mirko Filipović prošlog je petka u Areni ušao u povijest kao jedini borac s Grand Prix naslovima u legendarnim organizacijama PRIDE i K-1.

 

Tjedan dana kasnije ekipa magazina Provjereno s Nove TV posjetila ga je u njegovom domu. Dojmovi se još uvijek nisu slegli, glava je još uvijek vruća, Mirko će možda završiti karijeru na nagovor sina.

 

"On me molio na dan borbe, išao sam ja po njega u školu pa sam ga pitao je li bi ti volio da tata nastavi ili prestane nakon ovog. I njemu onako suza krene i kaže ja bi volio da prestaneš... Mislim, što da vam kažem sad. Treba i to možda respektirati i poštivati, iako ću ja generalnu odluku donijeti. Dobro ću se odmoriti, i u svakom slučaju puno sam skloniji da napravim oproštaj što bi bio najpametniji potez.“

 

 

 

 

"Birtija se prodaje kad najbolje ide. U prijevodu, treba se čovjek povući kad je na vrhu. Ja sam uspio uzeti taj turnir i, ako ima imalo razuma u meni, tako ću i napraviti. Ali hladne glave želim donijeti tu odluku" - rekao je Cro Cop ekipi Provjerenog.

 

 

Mirko Filipović je također izjavio kako je imao problem s ozljedom.

 

"Nakon prve borbe, uoči druge borbe je bio pakao u svlačionici, oba Maria su me ledila, trljali voltarenske kreme, lidokaminske kreme, međutim, jednostavno nisam ruku osjećao, bio sam hendikepiran."

1775
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mirko Filipović, K-1
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije