Autor: Admin
Datum objave: 18.10.2012
Komentari:
0,00


MIRKO FILIPOVIĆ PO POVRATKU IZ JAPANA

O povratku u MMA vode

Mirko Filipović se vratio iz Japana gdje je proteklog vikenda upisao još jednu pobjedu u K-1 organizaciji, vraća se i u MMA vode...

 

Hrvatski gladijator Mirko Filipović se vratio u Japan nakon četiri godine izbivanja. Dočekan je toplo, kao i uvijek jer je Japan njegova druga domovina. Vikend je završio odličnom, smirenom borbom protiv Amerikanca Randyja Blakea i prošao u finale K-1 World Grand Prixa.

 

Cro Cop je zadovoljan pobjedom, premda si pripisuje grešku kod jednog nesportskog udarca njegovog protivnika, zbog čega je završio na podu a sudac mu je brojao.

 

 

''Bilo je prilično glatko. Iznenadio sam se udarcem nakon što sam spustio ruke. To je bilo nesportski, ali sam si sam kriv što glumim džentlmena kada to ne trebam. To mi se dogodilo prvi put u karijeri, ali neće više niti jednom'', rekao je Mirko Filipović Nova-oj tv pri dolasku u Zagreb.

 

Čim je došao u Japan, krenule su internetske špekulacije o njegovom povratku u MMA svijet. Mirko bi iduće godine trebao nastupiti u jednoj organizaciji, borba bi se trebala održati u Brazilu. Detalje nije htio otkriti.

2268
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mirko Filipović, Kickboxing, K-1
Komentari
# 2 Dana 23.10.2012 - 10:13 qrjak ... je rekao/la:
jbga ljudi u ringu kao i zivotu kad najbolji nemas pare i podrsku , kad udjes u godine , same nagrade dolaze koje ti i ne trebaju.Isti slucaj sad je populran i gdje god se pojavi uzima pare.Svakoko trenira a borbe i nisu toliko naporne kao i treninzi.Nek radi covjek to sto voli.Pola boraca bi se povuklo da tako razmislja.Arlovski, Kharitonov, Haye itd.
 
# 1 Dana 19.10.2012 - 22:36 podgorica ... je rekao/la:
mirko idi odmarat ne brukaj se covjece vise, u UFC-u ni jednom kao sto si znao nekada nisi nikog nokautirao a onda samim tim su i uslijedili porazi ...jer noge nisi koristio, tvoj box je uzasan da nisi imao tu specijalku ljevicom ne znam dokle bi dogurao.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije