Autor: dh
Datum objave: 08.01.2021
Komentari:


Miočić upozorio Youtubere: Razumijem zašto to rade, ali im poručujem neka pripaze

Nakon što su nedavno uplovili u boksačke vode, braća svaku priliku iskoriste kako bi nekoga prozvali i u tome su vrlo uspješniYoutuberi braća Logan i Jake Paul posljednjih su tjedana svojim provokativnim izjavama i postupcima bili česta tema medija koja prate događanja u borilačkom sportu. 


Nakon što su nedavno uplovili u boksačke vode, braća svaku priliku iskoriste kako bi nekoga prozvali i u tome su vrlo uspješni. 


Jake Paul je nakon pobjede protiv bivše NBA zvijezde Natea Robinsona na okršaj pozvao Conora McGregora, ali odgovor od Irca nije dobio. 


No zato su mu se ponudili Dillon Danis, Nate Diaz, Ben Askren, Vitor Belfort, a Dana White je predložio dvostruku UFC-ovu prvakinju Amandu Nunes. 


No brat Logan bio je mnogo uspješniji te je za veljaču dogovorio borbu protiv boksačke legende Floyda Mayweathera. 

Svoje mišljenje o braći Logan iznio je UFC-ov prvak Stipe Miočić.

- Društvene mreže su opasne, a ti dečki rade dobru stvar. Oni pomažu boksu, ali zapravo pomažu svima jer prozivaju UFC borce i neke iz Bellatora - kazao je Stipe Miočić u podcastu Pata McAfeeja.

Prvak ističe kako bi braća mogla imati probleme budu li dogovorili borbu s nekim od ozbiljnijih boraca, za ovu priliku je izdvojio Bena Askrena.

- Nemojte gristi, ako to ne možete prožvakati. Možeš ti biti opasan, ali Askren je bio u nekim itekako ozbiljnim okršajima, bori se i zna hrvati - istaknuo je Stipe Miočić i zaključio:

- Postoji nešto što stalno govorim. Kad ulazite u uličnu borbu prvo pogledajte uši. Ako su protivniku uši poput cvjetače, bježi od njega. Ja bih se odmah povukao, a treniram godinama. Želim im sve najbolje i razumijem zašto to rade, u pitanju je velik novac. Ali im poručujem neka pripaze.


Stipe je u podcastu Pata McAfeeja otkrio nekoliko zanimljivih detalja iz svog života, a više o tome pročitajte OVDJE.


3050
Kategorije: MMA
Tagovi: Boks, MMA, Stipe Miočić
Komentari
# 2 Dana 10.01.2021 - 00:17 Tomicrobro ... je rekao/la:
They are idiots and shame for MMA... For some Circus is ok but for serious fighter's, take their money and go....
 
# 1 Dana 10.01.2021 - 00:17 Tomicrobro ... je rekao/la:
They are idiots and shame for MMA... For some Circus is ok but for serious fighter's, take their money and go....
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije