Autor: mi
Datum objave: 09.01.2018


Miočić: UFC želi moj poraz

Stipe Miočić 20. siječnja u Bostonu ima priliku srušiti rekord po borju obrana naslova UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji.

Američki Hrvat na UFC-u 220 protiv Francisa Ngannoua treći put brani pojas. Unatoč tome što je na korak rekorda teške kategorije, UFC  je u promociji priredbe izrazito favorizirao Ngannoua.

Miočić je gostovao na MMA houru i na pitanje misli li da UFC priželjkuje njegov poraz odgovorio je: "Očito, sigurno. Čujte, osjećam se malo obezvrijeđeno, ali neću se previše time baviti."


"On je razvikaniji, valjda. Tip superjako udara. Rade od toga veliku stavr. Ja sam se borio s nekim dobrim momcima, znate? Ja se ne upuštam u vrijeđanje, ja se samo volim boriti, to je ono što ja radim."


No, prvak vjeruje da ovakav razvoj događaja stavlja pritisak na izazivača.


"Iskreno, mislim da je sada sav pritisak na njemu. Najbolje s kojima se on borio ja sam već nokautirao prije dvije godine."


Miočić se isto tako bio i javno požalio na ugovor s UFC-om nakon što je Alistair Overeem kao izazivač zaradio više od njega. U međuvremenu je ponovno razgovarao s UFC-om oko ugovora, ali nije želio ulaziti u detalje.


"Ne razmišljam puno o tome. Pobrinuli su se za to. Pobrinuli su se za to. Da, sljedeće pitanje."

Što se tiče Ngannoua, nepoznanica je kakav će biti oako borba odmakne i kako će se nositi u šampionskim rundama, ako do njih dođe.


"Vidio sam submission koji je imao protiv Anthonyja Hamiltona, kimura ili što god. To sam vidio, ali nisam u biti vidio nikakav parter od njega. Nisam zapravo ni gledao. Od njega sam vidio tu borbu i borbu s Arlovskim."
706
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije