Autor: mi
Datum objave: 10.05.2019


Miočić: Poraz od Cormiera me boli svakog dana. Ali, svjestan sam da se nešto takvo moglo dogoditi samo jednom

Stipe Miočić dočekao je priliku da vrati naslov prvaka u teškoj kategoriji.

Nakon što je Brock Lesnar objavio da se ipak ne vraća u MMA, 36-godišnji 'Firefighter' dobio je priliku za revanš s Danielom Cormierom 17. kolovoza u Anaheimu.

 

U njihovoj prvoj borbi prošlog srpnja DC je nokautirao Miočića u prvoj rundi i prekinuo njegov rekordni niz na trećoj obrani naslova UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Nedugo nakon poraza Miočiću se rodila kći Meelah.


 „Bio sam u prilici provoditi puno vremena s njom, malo se opustiti, doći do daha i početi iznova. Bilo je lijepo“ izjavio je za LA Times.

„Trenutno za promjenu uživam. Ne moram se nositi s pritiskom da moram obaviti ovo ili ono.“


Dio fanova, a i sam Cormier zamjerili su Miočiću na ponašanju u vremenu nakon poraza. Iako je i prije borbe s DC-em objavljeno da će se pobjednik boriti s Lesnarom, Miočić je kao rekorder teške kategorije zahtijevao revanš i verbalno napadao Cormiera i nije se borio od tog prvog meča.


„Zvali su me plačljivcem, ali nije me briga.“


„Taj nokaut je došao zbog loše procjene. Bio sam umoran, ali pogodio me na pravo mjesto. Znam da sam bolji borac od njega. On je napravio puno velikih stvari i pobijedio mene i puno jakih protivnika. Bit će to teška borba, ali ovog puta ishod će biti drugačiji.“

„Nije me briga koliko ste dobri u ovom sportu na kraju ćete doživjeti poraz. Ja sam gubio od jakih protivnika.“


„Ali, mogu vam reći da me poraz od DC-a boli svaki dan. Zato sam sportaš. To je ono što me gura naprijed. Ali,  kći mi je odvratila pažnju od toga. I sada sam svjestan da se nešto takvo moglo dogoditi samo jednom. Vratit ću mu, Razmišljam o tome na dobar način, u smislu: Što ako učinim ovo? I mogao bih napraviti ono.“


607
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije