Autor: mi
Datum objave: 08.08.2017


Miočić: Ne znam o čemu Jones priča

Stipe Miočić prokomentirao je situaciju oko potencijalne borbe s Jonom Jonesom.

'Bones' istovremeno priznaje da bi 'Firefighter' mogao biti preveliki zalogaj u ovom trenutku, ali i da prvak u teškoj kategoriji nije dovoljno velika zvijezda za superborbu.

"Čujte borit ću se protiv bilo koga. Ako UFC hoće da se borim s Jonom, borit ću se s Jonom. Ako hoće da se borim s Cainom Velasquezom borit ću se s njim, ako žele da se borim s Anthonyjem Joshuom, borit ću se s Anthonyjem Joshuom. Zaista me nije briga. Sve o čemu razmišljam u ovom trenutku je rušenje rekorda teške kategorije. Ja mislim da sam relevantan. Ne znam o čemu Jones priča. Možda nemam fanova kao on na društvenim mrežama, ali prilično sam siguran da sam relevantan."


"Ja sam najopakiji čovjek na svijetu s razlogom. On može misliti što god hoće. Čujte, na kraju, ja sam relevantan..." rekao je za FloCombat.

"Sto posto da sam veći rizik za njega od Brocka Lesnara. Bez pitanja. To bi bila velika borba. Ne razumijem zašto on misli da ne bi. Bore se najbolji pound-for-pound borac i četvrti s ljestvice. Obojica smo prvaci i to je borba koju ljudi žele vidjeti. Ali, ja sam trenutno irelevantan pa ćemo vidjeti."


"Mislim da ja stilski idem uz svakoga. Imam užasan stil za nositi se s njim i ja uvijek u borbu ulazim pripremljen. Imam najbolje trenere i kolege na svijetu, tako da bez obzira s kim se borim iz borbe ću izaći kao pobjednik."

"Profesionalac sam s razlogom. Ja sam borac. Ja ne prozivam ljude. S kim god budu htjeli da se borim ja ću se boriti. Nije me briga."Foto: Esther Lin

1461
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije