Autor: mi
Datum objave: 06.01.2018


Miočić: Hoćete mi reći da Hunt ne udara jako? Ngannou je samo još jedan tip

Stipe Miočić, po običaju, samo sa smješkom dočekuje komentare o svojim protivnicima.

Još jednom, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji autsajder je protiv izazivača.

No, kao i u prethodnim slučajevima, 35-godišnji američki Hrvat ne smatra borbu protiv Francisa Ngannoua 20. siječnja posebnom ni po ničemu.

Iako je on sam nanizao četiri pobjede nokautom u prvoj rundi, od toga tri u mečevima za pojas, američki mediji i sam UFC uglavnom su koncentrirani na promociju rušilačke snage Francisa Ngannoua.


"Hoćete mi reći da Mark Hunt ne udara jako? Ili Roy Nelson? Ili Junior Dos Santos? Ma dajte" rekao je za Flo Combat.


"On jako udara i ako vas čisto pogodi to su definitivno loše vijesti, ali definitivno ću se posvetiti kretnjama glavom i pobrinuti se da radim sve kako treba."


"On je čvrst, velik, jak i udara jako, ali on je samo još jedan tip. I to je sve."

Miočić ne ulazi u rasprave i svađe sa svojim protivnicima. Tako je bilo i na press konferenciji za UFC 220 na kojoj je i službeno najavljena njegova obrana naslova protiv kamerunsko-francuskog teškaša.

"Pojavio sam se tamo samo da me ne bi kaznili. Neka radi što hoće. Ipak nešto radi kako treba jer se bori za naslov. Ali, kao što sam rekao, dok sam ja ovdje nitko neće dobiti taj pojas. Prenaporno sam radio za njega da bih ga se odrekao. Previše sam toga žrtvovao. Nažalost, dok sam ja ovdje nitko neće dobiti taj pojas."

1561
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije