Autor: mi
Datum objave: 14.05.2019


Miočić: Cormier je idiot

Stipe Miočić 17. kolovoza u Anaheimu u revanšu protiv Daniela Cormiera pokušat će vratiti naslov UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji.

Bivši prvak prokomentirao je Cormierove izjave u kojima je rekao da je razočaran Miočićevim ponašanjem proteklih mjeseci. DC se nakon što je osvojio pojas protiv Miočića trebao boriti s Brockom Lesnarom. Amerikanac je izjavio da bi 'Vatrogasac' bio u toj poziciji da je pobijedio i da je borac hrvatskog podrijetla to znao, a opet je stalno tražio revanš i zamjerao Cormieru. Lesnar je u međuvremenu otkazao planirani povratak.


"Nemam pojma o čemu govori. Ja definitivno nisam bio u toj priči. Nisam imao pojma o Brocku dok doslovno nisam krneuo na borbu tako da je on idiot" rekao je Miočić u razgovoru s Arielom Helwanijem.

"Nemam pojma o čemu priča. On doslovno kaže jedno pa onda nešto sasvim drugo. Više ni ne slušam. Nije me briga. Borim se s njim i to je jedino što mi je bitno."

"On može reći što god hoće, vjerojatno će sutra reći nešto novo... Ne znam. Što god."

"Da su uloge obrnute on bi radio isto. Jednog trena govori da ću dobiti revanš ako se ne bude borio s Brockom, a zatim da bih se trebao boriti još triput za dobijem meč za naslov. Kaže da ga moram zaslužiti kao i svi drugi. Upravo si rekao da ga zaslužujem. Ne znam. On je poput žene kad želi ići na večeru, ali nema pojma gdje bi išla, ali kaže da bi išla negdje jesti, ali onda kaže da se predomislila. To ne prestaje."


"Bio sam šokiran kad su mi ponudili revanš. Znao sam da će doći, ali bio sam šokiran."

Cormier prije povlačenja planira odraditi još najviše tri borbe.


"To je u redu što se mene tiče. Ja ću biti taj koji će ga umiroviti."Foto: Esther Lin

529
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije