Autor: mi
Datum objave: 30.12.2017


Miočić: Ako on kaže da se bojim valjda je tako

Stipe Miočić i Francis Ngannou održali su press konferenciju uoči meča za naslov prvaka u teškoj kategoriji 20. siječnja u Bostonu.

35-godišnji američko-hrvatski teškaš pobjedom nad četiri godine mlađim Kameruncem postavio bi rekord u UFC-ovoj teškoj kategoriji s tri uzastopne obrane naslova.

 

Tijekom konferencije Miočić je odgovarao na pitanje o tome što je mislio dok je gledao Ngannouov nokaut protiv Alistaira Overeema: Dobro za njega. Došao je do pobjede. Laka večer. To su najbolje večeri kada borba završi brzo i odete kući neozlijeđeni."


- Je li Vas to zaplašilo?


"Zašto bih se bojao drugog čovjeka? Za ovo sam se prijavio."


"Ne laži Stipe, ne laži" prekinuo ga je izazivač.


"On zna što će se dogoditi. Znam da je ponosan, kao: Ja sam prvak. Ali, zna protiv koga će se boriti. Zna da će imati borbu kakvu nije imao do sada u karijeri."


Miočić i inače nesklon takvom načinu razgovora u svom je stilu odgovorio: Pretpostavljam da je tako. Ako on tako kaže, sigurno je da sam stvarno uplašen."


"Ja sam autsajder. Što očekujete? Kladionice kažu tako, zar ne? Navikao sam na to. Ja sam autsajder više-manje u svim svojim borbama, ali navikao sam na to. Ne smeta mi to, jer volim ušutkati ljude. Ljudi se klade protiv mene i gube velike novce."


Miočić nije želio ni komentirati UFC-ovo očigledno favoriziranje Ngannoua tijekom promocije ove borbe.




2222
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije