Autor: mi
Datum objave: 04.02.2019


Miller: Kad pobijedim Joshuu izvest ću njegovu mamu van

Jarrell Miller (23-0-1, 20 KO) raduje se borbi za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji pred svojim navijačima u New Yorku.

30-godišnji bruklinski teškaš 1. lipnja  bi trebao izazvati WBA, WBO, IBF i IBO prvaka Anthonyja Joshuu 22-0, 21 KO).

29-godišnji Britanac bio je i u pregovorima za revanš na Wembleyu s Dillianom Whyteom, ali su pregovori propali.

Miller je izazvao Joshuu prošlog ljeta rijekom DAZN-ove press konferencije u New Yorku.
"Još nije 100 posto gotovo. Ali radujem se što ću udariti AJ-a u ta prokleta usta. Vidjet ćemo" izjavio je 'Big Baby' na Sirius XM Boxing radiju.

"Malo sam utihnuo na neko vrijeme. Morao sam obaviti neke interne stvari. I dalje smo radili neke greške. Ali, borba s AJ-em je na dohvat ruke i pokušavamo raspraviti posljednjih par detalja. Još nije službeno, ali mislim da smo na 80 posto. Ne mogu dočekati čovječe."

"On želi doći u Ameriku i mislim da će ovo biti sjajno za američki boks. Kao što sam i rekao ranije, mi samo čekamo trenutak kad ćemo šokirati svijet. AJ je stvarno vrhunski napuhana priča. A kad se bude borio s pravom, odlučnom, hrabrom, gladnom i zlom osobom poput mene bit će potpuno drugačija priča."

"AJ je pustio neke priče i odmah su svi počeli pričati: Dolazi u New York bla, bla. Nadam se da ćete snimiti ovo i objaviti: Nakon što pobijedim AJ-a  izvest ću njegovu mamu na sastanak. Objavite to."

Njujorčanin je u zadnje dvije godine pobijedio trojicu bivših izazivača za naslov u teškoj kategoriji - Geralda Washingtona, Mariusza Wacha i Johanna Duhaupasa. Zatim je prošlog listopada nokautirao ostarjelog bivšeg svjetskog prvaka u poluteškoj i lakoteškoj kategoriji Tomasza Adameka. U zadnjem izlasku na ring samo 40 dana nakon pobjede nad Poljakom u četvrtoj je rundi nokautirao Rumunja Bogdana Dinua.

Joshui će borba s Millerom biti prva profesionalna izvan Velike Britanije.
618
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Jarrell Miller
Najpopularnije
Najnovije