Autor: mi
Datum objave: 06.11.2017


Mikelić i Vitasović na Iron Fighteru, Mikelić lovi nastup na Bellatoru

Dvojac pulskog trojana, Teo Mikelić i Ivan Vitasović, nastupit će na Iron Fighteru 18. studenog u talijanskom Pordenoneu.

Vitasović se u MMA meču sastaje s domaćim teškašem Ernestom Papom (5-1). Talijan se nije borio od listopada prošle godine kada je u Poljskoj doživio prvi poraz u karijeri.  Izgubio je rear-naked chokeom od Adama Wieczoreka (8-1), koji je jedini poraz doživio od Marcina Tybure.


I Mikelić i Vitasović vraćaju se na borilište manje od mjesec dana nakon posljednjeg meča. Obojica su se borili na FFC-u u Linzu. Vitasović je u teškom meču u drugoj rundi nokautirao Iranca Masouda Ranjbara, dok je Mikelić na bodove svladao Austrijanca Thomasa Leitnera. 


Mikelić je sredinom listopada na PetrosyanManiji u Monzi high kickom nokautirao Damiana Ardiga. Na toj priredbi trebao se boriti s Mustaphom Haidom, ali se Marokanac ozlijedio uoči meča.


Mikelićev protivnik na Iron Fighteru bit će Talijan Marco Ronchetti.


"Tamo u biti lovim nastup na Bellatoru 9. prosinca u Firenci. Treba mi pobjeda, to je ajmo reći zadnji test. Trebao je biti na PetrosyanManiji, ali zbog zamjene protivnika i prebrzog nokauta moram se ponovo dokazati" rekao je Mikelić u kartkom razgovoru za Cro Ring.

583
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Zelg Galešić, Teo Mikelić
Najpopularnije
Najnovije