Autor: dh
Datum objave: 02.01.2021
Komentari:


Mike Tyson želi nastaviti s ekshibicijskim borbama: Sljedeći put će biti još bolje

Iron Mike je u nakon nekoliko mjeseci priprema vratio svoju eksplozivnost i brzinu, kojoj smo se divili tijekom njegove karijere


Bivši svjetski prvak Mike Tyson (54) želi ove godine nastaviti s ekshibicijskim borbama. 


U studenom se nakon 15 godina vratio u ring, a meč protiv Roya Jonesa pokazao je kako još uvijek snažno udara. 


Iron Mike je u nakon nekoliko mjeseci priprema vratio svoju eksplozivnost i brzinu, kojoj smo se divili tijekom njegove karijere. 


Naravno, nije to kao nekada, ali je, s obzirom na godine, za respekt.

Tysonov meč protiv Jonesa donio je zaradu veću od očekivanja. Prodano je 1,6 milijuna PPV prijenosa za  priredbu koju je predvodio meč boksačkih legendi.

- Idemo dalje, sljedeći put će biti još bolje. Bilo je zanimljivo. Osjećao sam se vrlo dobro i mogu to ponoviti -  rekao je Mike Tyson i dodao:

- Počeli smo Legends Only ligu i baš je zanimljivo. Kada sam objavio da ću imati ekshibicijsku borbu, mnogi su se željeli uključiti. Uspjeh naše prve priredbe je sve iznenadio i sada se u to svi žele uključiti.

Na Tysonovu adresu stiglo je mnogo ponuda za borbu, ali jedna se posebno isticala. 


Njegov nekadašnji veliki suparnik 58-godišnji Evander Holyfield ponovno je istaknuo želju za okršajem protiv Irona Mikea.

- Pokušali smo dogovoriti tu borbu, ali dobili smo samo izgovore. Sada vidim zašto je želio meč za zagrijavanje prije nego što uopće razmisli o borbi sa mnom - rekao je Holyfield i dodao:
- Roy Jones je za Mikea bio dobar lokalni protivnik, ali borba protiv mene bila bi globalni događaj i jedina koju svi žele vidjeti. Svijet nas čeka, a potez je na tebi. Ja sam spreman.

Bio bi to njihov treći međusobni meč, u prethodna dva uspješniji je Holyfield.


Prvi put je pobijedio 1996. tehničkim nokautom, a u uzvratnoj borbi godinu kasnije Mike je diskvalificiran nakon ugriza za uho.

- Vidim da je Mike jedina osoba koga ljudi žele gledati. To činite zbog njih, jer oni su ti koji ovo pokreću. Vjerujem da će doći do naše borbe - istaknuo je Evander Holyfield.

238
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Mike Tyson
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije