Autor: Admin
Datum objave: 25.06.2012
Komentari:
0,00


MICHAEL BISPING ŽELI BORBU ZA NASLOV

Želim se boriti što prije

Riječi su Michaela Bispinga koji je nedavno ozlijedio koljeno i zbog toga išao na operaciju, želi se vratiti što prije...

 

UFC-ov borac Michael Bisping se trebao boriti s Timom Boetschom na UFC-u 149 koji će se održati 21. srpnja u Calgariju u Kanadi, ali je borba otkazana jer je ozlijedio koljeno. Kako bi objasnio o čemu se radi Bisping je gostovao u emisiji HD Neta Inside MMA.

 

„Da, ozlijedio sam lijevo koljeno. Meniskus. Imao sam operaciju kojom su mi „popravili“ meniskus i maknuli dijelove koji su bili potrgani. To je bilo prošle srijede, još uvijek osjećam bol. Nadam se da ću kroz nekoliko tjedana ponovno biti u dvorani.“ – rekao je Michael Bisping.

 


 

Michael Bisping je također izjavio da bi se želio boriti što prije.

„Naravno, to ovisi o koljenu. Ali ću ućiniti sve u svojim mogućnostima da mogu trenirati i boriti se. Volio bih se boriti na rujanskoj priredbi. Znam da se sad Hector Lombard bori s Timom Boetschom. On će me zamijeniti. Chael Sonnen se bori s Andersonom Silvom, mislim daće pobjediti, prva borba mu je dala dosta samopouzdanja.“ – kaže Bisping.

 

Nada se da bi upravo on mogao biti sljedeći izazivač ukoliko Chael pobjedi.

1545
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Michael Bisping
Komentari
# 1 Dana 01.07.2012 - 12:26 JDS ... je rekao/la:
lombard ako pobjedi, postaje prvi izazivač...nadam se slivi
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije