Autor: mi
Datum objave: 02.02.2020


Menadžer: Saudijci nude Khabibu 100 milijuna dolara za borbu s Mayweatherom ili McGregorom

Menadžer Khabiba Nurmagomedova Ali Abdelaziz tvrdi da UFC-ov prvak na stolu ima ponude vrijedne 100 milijuna dolara.

Istaknuo je da je za Khabiba najvažnija obrana naslova u lakoj kategoriji protiv Tonyja Fergusona 19. travnja u New Yorku.

“Znam neke ljude u Saudijskoj Arabiji. Sastali su se sa mnom. Platili bi 100 milijuna dolara da se Khabib bori protiv Conora McGregora u Saudijskoj Arabiji. Žele platiti Khabibu 100 milijuna dolara da se bori s Floydom u Saudijskoj Arabiji” izjavio je Abdelaziz za TMZ.

Prošlog mjeseca Khabibov otac Abdulmanap Nurmagomedov rekao je da će se njegov sin ponovno boriti s Ircem, ali tek ako mu plate 100 milijuna dolara.

McGregor se vratio prošlog mjeseca i za 40 sekundi nokautirao Donalda Cerronea.

“McGregor ne može dobiti borbu za naslov nakon što je pobijedio tipa od 36 godina koji dolazi nakon poraza nokautom. Kao što je Khabib rekao ako želi borbu za naslov mora pobijediti relevantne protivnike poput Justina Gaethjea ili Islama Makacheva. Moj savjet Conoru je: Hej kujo, idi i bori se s Justinom Gaetjeom, pobijedi i dobit ćeš borbu za naslov.”


“Čujte, sve na što ja mislim je jedan čovjek. Psihopat po imenu Tony Ferguson. Sva ta priča o Mayweatheru i McGregoru nema smisla. Moramo pobijediti Tonyja.”

Na pitanje koja je borba bliža, ona s Mayweatherom ili McGregorom rekao je: Mislim da ćete prije vidjeti borbu Khabib-Floyd.513
Kategorije: MMA
Tagovi: Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije