Autor: mi
Datum objave: 06.08.2019


Menadžer: Kownacki će proći kroz Wilderovu desnicu i nokautirati ga

Nakon što je pobijedio Chrisa Arreolu u meču u kojem je pao najveći broj udaraca otkako se vodi statistika u teškoj kategoriji, Adam Kownacki upitan je o svojoj obrani u mogućem meču s Wilderom.

Neporaženi Poljak (20-15, KO) odmjerenim tonom je priznao da je to nešto na čemu će morati poraditi, ali je njegov menadžer Keith Connolly imao spreman odgovor na to pitanje.

“Primit će Wilderovu desnicu, proći kroz nju i nokautirati ga. To će se dogoditi. Nokautirat će ga” izjavio je Connolly.

“Mislim da je Adam večeras u Braclaysu dokazao da je ime. Dvorana je bila krcata. Nikad nisam vidio toliko crvenih majica u životu i iskreno, vidio sam puno dobrih borbi ovdje, ali rijetko kad je bila ovakva atmosfera,”

„Mislim da mu još trebaju dvije-tri ovakve borbe, nadajmo se malo lakše. Morat ćemo mu napraviti malo bolji matchmaking dok čekamo borbu s Wilderom. Borba s Wilderom u ovoj dvorani... Ne bi bilo slobodnog mjesta. Rekao bih da ćemo se vjerojatno do kraja iduće godine boriti s Deontayom Wilderom za naslov svjetskog prvaka.”


Wilder je bio u dvorani u New Yorku i kao dio FOX-ovog komentatorskog tima pratio borbu Kownackog i Arreole kojeg je on pobijedio prekidom 2016. godine.
Nakon borbe srdačno je popričao s 30-godišnjim Poljakom o mogućnosti njihovog ogleda.


Obojica imaju ugovor s Premier Boxing Championsom. 

Kownacki je do sada pobijedio bivšeg svjetskog prvaka Charlesa Martina odlukom sudaca, nokautirao je bivše izazivače za pojas u teškoj kategoriji Artura Szpilku i Geralda Washingotna, a trostrukog izazivača za naslov Arreolu dobio je jednoglasnom odlukom nakon 12 rundi.


Foto: Stephanie Trapp

433
Kategorije: Boks
Tagovi: Deontay Wilder, Adam Kownacki
Najpopularnije
Najnovije