Autor: mi
Datum objave: 24.09.2019


Menadžer: Chisora je otpustio trenera, u kampu vlada kaos

Dereck Chisora izazvao je skandal na press konferenciji u Londonu na kojoj je službeno najavljena njegova borba s Josephom Parkerom.

35-godišnji Britanac rođen u Zimbabveu s bivšim WBO prvakom u teškoj kategoriji bori se 26. listopada u Londonu.

Chisora je poludio kad je saznao da on neće biti glavna borba večeri već finale WBSS turnira u poluvelteru između Škota Josha Taylora i Regisa Prograisa. Izjavio je da ako će njegovo ime napuniti O2 Arenu za boksače iz lakših kategorija da za to mora biti plaćen više.

Između ostalog otkriveno je da je i Chisora okončao suradnju s trenerom Davidom Coldwellom. Rezultatski je suradnja bila uspješna, a WAR je u zadnjem nastupu u srpnju u drugoj rundi nokautirao Poljaka Artura Szpilku.

Parkerov menadžer David Higgins pretpostavlja da će Chisoru za meč trenirati njegov menadžer i bivši protivnik David Haye.

“Pretpostavljam da mu je David Haye trener, ali to nitko ne zna. Reži ću vam jedno, njihovo mentalno stanje je deset puta gore od moga, a to nešto govori. Parker mirno plovi u Vegasu dok je Chisora u totalnom kaosu u Londonu. No, on je i dalje opasan.”


“I prije je bio u rasulu pa bi izvukao zeca iz šešira tako da ga ne podcjenjujemo. Ne podcjenjujemo ni njegov kamp, ni najmanje. Shvaćamo ih vrlo ozbiljno, to će zapravo biti ludnica od borbe. U O2 Areni bi mogli vidjeti jednu od najboljih teškaških borbi godine, ali Joseph bi u svom najboljem ozdanju trebao pobijediti Chisoru.”


Higgins je izjavio i da bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji neće pasti na Chisorine igrice. Tijekom press konferencije Chisora je izjavio da neće nastupiti ako mu ne daju više novca.


“Oni mogu pokušavati što god hoće, ali to će možda i ojačati Parkera. Mentalne igrice ne djeluju na Parkera. Joe će mu se vjerojatno smijati. Svidio mi se Chisorin performans na posljednjoj press konferenciji.”


Foto: Reuters
536
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora, Joseph Parker, Joseph Parker
Najpopularnije
Najnovije