Autor: mi
Datum objave: 06.01.2020


McGregorov trener: U trening kampu mi slušamo Conora

Trener Conora McGregora, John Kavanagh, izjavio je da se u trening kampu za borbu s Donaldom Cerroneom sve odvija po željama borca.

31-godišnji Irac u prvoj borbi od listopada 2018. kad je izgubio od Khabiba Nurmagomedova, 18. siječnja na UFC-u 245 u Las Vegasu bori se protiv 36-godišnjeg Amerikanca koji je u zadnje dvije borbe poražen tehničkim nokautom.


Borba McGregora i Cerronea održat će se na težini od 77 kilograma.

“S obzirom na Conorovu borilačku inteligenciju i s obzirom na Conorovo razumijevanje igre tijekom ovog kampa se stvarno radi o tome da mu se maknemo s puta. Mi mu pružamo ambijent u kojem može dobiti različiti pogled na stvari, drugačiji osjećaj i podržati ga. On odlučuje kamo vodi trening kamp, kolikim intenzitetom, mi ga slušamo. Ima dana kada želi stisnuti i dana kada želi usporiti” rekao je Kavanagh za Mac Life.


„Treneri ne smišljaju plan borbe i onda informiraju Conora o njemu. Conor zna više o borbi od svih nas zajedno.”

„Za razliku od zadnjih borbi Conorova motivacija je drugačija. U ovom slučaju se čini da je motiv ljubav, a ljubav je jača od osvete. Predviđam da bi kraj mogao doći u šampionskim rundama (4. i 5.). To je moje mišljenje i spremam se na to. Mislim, mogao bi ga ugasiti i za par sekundi, ali s obzirom da su na malo većoj težini mislim da će kraj doći u kasnijim rundama.”


Ako sve bude išle po planu trener vjeruje da će bivši prvak ispuniti plan o 3 borbe u ovoj godini.

Kao potencijalni protivnici spominju se Justin Gaethje, Jorge Masvidal i revanš s Khabibom.

Irac je i pričuva u slučaju da se Rus ili Tony Ferguson ozlijede za borbu 18. travnja. Kavanagh kaže da McGregoru treba 10 dana da se spusti na kilažu za laku kategoriju.

„Bi li to bila borba u zadnji tren ako se već pripremamo za nju? Što se tiče težine to ne bi bio problem.”


McGregor je posljednju pobjedu ostvario u studenom 2016. kada je nokautirao prvaka u lakoj kategoriji Eddieja Alvareza i postao prvak u dvije težinske kategorije istovremeno.765
Kategorije: MMA
Tagovi: Donald Cerrone, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije