Autor: mi
Datum objave: 30.11.2017


McGregorov otac: 95 posto priče je izmišljotina, a ostalih 5 posto je preuveličano

Otac Conora McGregora osuđuje senzacionalističke napise i pretjerivanja u vezi barske tučnjave u kojoj je sudjelovao njegov sin.

UFC-ov prvak u nedjelju se potukao u baru s trojicom, a jedan od onih koje je udario navodno je član dublinskog kriminalnog podzemlja.

Tony McGregor izjavio je da se njegova obitelj nema čega bojati.

"To su potpune besmislice. Besmislena priča koja je dobila noge i sada postaje suluda toliko da je to već smiješno."

"Nemamo se čega bojati. Nitko nam nije za petama" izjavio je Tony McGregor za Irish Mirror.


Informacije, uglavnom objavljene preko društvenih mreža i onda prenošene dalje, kažu da je McGregor udario čovjeka u 50-im godinama koji je povezan s kartelom Kinahan kojeg vodi 'Dapper Don' Christy Kinahan. Prema pričama, UFC-ov prvak je pobjegao nakon okršaja u Black Forge Innu i skrivao se dok nije dogovoreno primirje.


"Mi smo obitelj koja poštuje zakone i ostali smo takvi. 95 posto priče je izmišljotina, a ostalih 5 posto je preuveličano. I to je to."


Rekao je da je Conor sa svojom partnericom Dee Devlin i njihovim sinom Conorom Juniorom, koji se rodio u svibnju i da se pripremaju za tihi obiteljski Božić.


UFC-ov prvak ljetos je sudjelovao u boksačkom meču s Floydom Mayweatherom za koji je zaradio oko 100 milijuna dolara. Još se čeka datum i protivnik za njegovu sljedeću borbu u UFC-u.


Foto: Instagram

565
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije