Autor: dh
Datum objave: 14.11.2020
Komentari:


McGregor žali za jednom borbom: 'To je trebao biti okršaj prije meča protiv Floyda'

'The Notorious' je u jednoj od posljednjih objava na Twitteru istaknuo kako je prije odlaska u boks mogao učiniti još nešto

Conor McGregor je u studenom 2016. na UFC 205 priredbi pobijedio Eddieja Alvareza i osvojio drugi UFC naslov. 


Irski MMA borac tada je bio vlasnik dva pojasa prvaka, bio je prvi u povijesti UFC-a kojem je uspjelo biti najbolji u dvije kategorije. 


Kasnije niti jedan nije branio jer se posvetio boksačkom meču protiv Floyda Mayweathera. Ta mu je borba donijela velik novac i sada živi još raskošnije. 


No 'The Notorious' je u jednoj od posljednjih objava na Twitteru istaknuo kako je prije odlaska u boks mogao učiniti još nešto.


'Gledam upravo prvu borbu Woodleya i Wonderboya. Trebao sam brzinski otići po tu treću titulu. Prije Floyda. No, još smo mladi', napisao je Conor.

Irac je mislio na UFC 205 priredbu i borbu koja je bila prije njegove protiv Alvareza. 


Meč između Tyrona Woodleyja i Stephena Thompsona završio je bez pobjednika, a nakon nekoliko mjeseci dogodio se revanš.  Woodley je tada pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

Conor je iste godine imao dva nastupa u velter kategoriji protiv Natea Diaza, te bi mu UFC vjerojatno ispunio želju. Irac bi tako dobio priliku osvojiti treći pojas prvaka.


Woodley je bio među prvima koji je Conoru odgovorio na poruku: 'Trebao si, mogao si, ne bi uspio'.


117
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Conor McGregor
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije